Super Tisdag 3 mars 2020 innehåller Chelsea – Liverpool live stream tillsammans med vår spelrek inför tisdagens matcher i FA-cupen. Chelsea – Liverpool går att se på TV-Kanal 9 men för dig som befinner dig på resande fot eller helt enkelt inte får tillgång till tv-apparaten därhemma är streaming det perfekta alternativet.

Streama Chelsea – Liverpool live 3 mars

Fem heta sevärda cupmatcher kan avnjutas denna tisdagkväll 3/3. Tre av matcherna spelas i den engelska FA-Cupen och de två övriga i tyska cupen DFB Pokal. Alla fem finns att streama och betta live på hos BetsafeUnibet och Bet365. Vårt eget huvudmål är dock att se på Chelsea – Liverpool live stream.

FA Cupen streaming 3/3:
20:45 Chelsea – Liverpool
21:00 Reading – Sheffield Utd
21:00 West Brom – Newcastle

DFB Pokal streaming 3/3
18:30 Saarbrücken – Düsseldorf
20:45 Schalke – Bayern München

Så streamar du fotboll

Att streama kvällens fotboll, inkluderat då Chelsea – Liverpool live stream, går mycket smidigt och det tar inte många sekunder förrän du är igång och ser på matcherna. Du loggar in snabbt och enkelt hos ditt utvalda spelbolag och välj sedanbara hur mycket av välkomstbonusen du vill ta del av. Eftersom det krävs en liten slant insatt på spelkontot så är det lika bra att utnyttja det fina erbjudandet där du får extra pengar insatt på din första insättning. Därefter är det fritt fram för dig att streama sport live för altid så länge några ören står kvar på spelkontot.

Speltips Chelsea – Liverpool 3/3

Så kul med direkt avgörande cupmatcher mellan två engelska toppklubbar. En kvartsfinalplats i FA-Cupen står på spel på Stamford Bridge i London idag och blir det ett oavgjort resultat spelas matchen om fast i Liverpool.

Utgången känns väldigt oviss inför matchen Chelsea – Liverpool. Chelsea blandar och ger i Premier League, de varvar stormatcher med platta fall. Liverpool som varit oslagbara en längre tid åkte smått sensationellt på en brakförlust med 3-0 borta mot nästjumbon Watford i helgens Premier League omgång. Frågan är om den oundvikliga lilla svackan drabbat ligaledaren nu eller om det bara var en tillfällig missräkning.

Vi tror på en fartfylld åttondelsfinal i FA-Cupen mellan Chelsea och Liverpool. Hörnorna förväntas trilla på i jämn strid. Totalt över 10 hörnor tippas till oddset 2.20 @ Bet365.

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2020-03-03 kl. 11:03 men kan komma att ändras.