Vi startar veckan med måndagsmatchen Leicester – Aston Villa i Premier League som har matchstart 21.00. Ligatrean Leicester tar emot nästjumbon Aston Villa vilket innebär att det mer eller mindre är en match mellan toppen och botten i Premier League tabellen.

Speltips Leicester – Aston Villa 9/3

Formen är usel hos både Leicester och Aston Villa inför deras drabbning idag. Leicester har inte vunnit på fyra matcher och de två senaste har slutat med förlust. Aston Villa’s tre senaste ligamatcher har alla resulterat i förluster. Villas vinst dessförinnan kom mot bottenkollegan Watford.

Med tanke på att Leicester har spelat hem exakt dubbelt så många poäng som Aston Villa hittills den här säsongen samt har fördelen att spela på hemmaplan så bör det bli hemmaseger idag.

Leicester tippas som vinnare över Aston Villa till oddset 1.42 @ Betsson och NordicBet.

Tippa odds på fotboll med extra pengar: