Den här veckan avgörs vilka kvartsfinalister vi får se i fotbollens Champions League för herrar 2020. Kvällens returmatcher i åttondelsfinalerna tisdag 10 mars är RB Leipzig – Tottenham och Valencia – Atalanta. Båda matcherna sparkar igång 21:00. Champions League tipset för dagen ges inför den förstnämnda drabbningen.

För dig som vill värma upp inför Champions League senare ikväll kan göra det genom att streama Alexander Isak’s och Real Sociedad’s bortamatch mot Eibar i La Liga som har avspark kl. 20:00. De tre spelbolagen BetsafeUnibet och Bet365 erbjuder allihop live streaming och live betting under alla La Liga matcherna i mobilen, paddan eller datorn. Du krävs endast att vara inloggad hos något av spelbolagen på antingen hemsidan eller appen och att pengar ska finnas på ditt spelkonto för att live streaming ska bli tillgängligt att titta på.

Tisdagens bästa fotboll 10/3

20:00 Eibar – Real Sociedad (La Liga) (Live streaming)
21:00 RB Leipzig – Tottenham (Champions League)
21:00 Valencia – Atalanta (Champions League) (TV6)

Speltips RB Leipzig – Tottenham

Förutsättningen är sådan att RB Leipzig har 1-0 att gå på ifrån första rundan i åttondelsfinalen mot Tottenham Hotspur. På Tottenham Hotspur Stadium för tre veckor sedan var det inte mycket som gick hemmalaget Tottenhams väg. Man förlorade i stort sett all tänkbar statistik i matchen. RB Leipzig var numret större när det gäller såväl bollinnehav, målchanser, hörnor, antal lyckade passningar som antal anfall. Och nu spelar RB Leipzig hemma på Red Bull Arena vilket inte borde vara någon nackdel precis för dem.

Tufft utgångsläge väntar alltså Tottenham som trots det naturligtvis inte är borträknade för det. Vi har sett betydligt märkligare vändningar i Champions League historien än detta. Men om vi tror att det är en stor sannolikhet för ett Tottenham avancemang är en helt annan femma. Tottenham dras fortfarande med en del jobbiga skador på viktiga spelare som Harry Kane, Moussa Sissoko och Heung-Min Son. Framförallt har det gått knackigt för Tottenham sedan den sistnämnda spelaren tvingades till vila på grund av skada för ca tre veckor sedan. Dessförinnan hade inte Tottenham förlorat på sju matcher i rad. Efter hans skada har Tottenham inte vunnit en match av de fem man spelat och fyra av dessa har slutat med förlust!

RB Leipzig tippas vinna över Tottenham till 1.57 gånger pengarna vars odds finns att spela hos en fyrling spelbolag:

Ta för dig av extrapengarna som erbjuds och lycka till med era spel vänner!