Mäktigt och superspännande returmöte ska spelas mellan Liverpool – Atletico Madrid i kvällens åttondelsfinal av Champions League. Matchen visas på tv-kanal TV6 med avspark kl. 21:00 onsdag 11 mars 2020.

Men det är inte den enda intressanta matchen idag, vi har en trio matcher ytterligare att spela odds och titta på.

Fotboll 11 mars 2020

18:30 B.Mönchengladbach – FC Köln (Bundesliga)
20:30 Manchester City – Arsenal (Premier League)
21:00 Liverpool – Atletico Madrid (Champions League)
21:00 PSG – Dortmund (Champions League)

Speltips Liverpool – Atletico Madrid 11/3

Regerande Champions League mästarna Liverpool är i underläge och har all press på sig i dagen hemmamatch mot gästande Atletico Madrid. För Liverpools del har hela den här säsongen gått som på räls. I Premier League har Liverpool seglat iväg i toppen långt före ligatvåan Manchester City. Men för att få chansen att försvara Champions League titeln måste man vända det 0-1 underläge man går in i idag. Första rundan i åttondelsfinalen vann Atletico Madrid efter ett mål redan i den fjärde matchminuten av Saul. Även om Liverpool hade ett massivt bollinnehav lyckades Atletico effektivt freda det egna målet och Liverpool klarade faktiskt inte av att få till ett enda skott på mål. Lita på att Atletico Madrid även ikväll kommer försöka försvara sig fram till en kvartsfinal. Får inte Liverpool hål på Atletico Madrid så lär Liverpool öka trycket framåt ju längre matchen lider vilket i sig kan var lite vanskligt med risk för farliga kontringar.

Över 1.5 mål i matchen Liverpool – Atletico Madrid spelas till oddset 1.50 @ Bet365.

Bet365 erbjuder nya spelare 100 % bonus upp till 1 500 kr i spelkrediter

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2020-03-11 kl. 07:56 men kan komma att ändras.