Speltips inför Europa League mötet LASK – Manchester United som idag torsdag 12 mars spelar första rundan i åttondelsfinalen med matchstart kl. 18:55. 

Europa League fotboll 12 mars

18:55 Basaksehir – FC Köpenhamn
18:55 Eintracht Frankfurt – Basel
18:55 LASK – Manchester United
Uppskjuten Sevilla – Roma
Uppskjuten Inter – Getafe
21:00 Olympiacos Piraeus – Wolves
21:00 Rangers – Leverkusen
21:00 Wolfsburg – Shakhtar

Speltips LASK – Man United

Österrikes just nu bästa fotbollsklubb får möta Manchester United som är Englands formstarkaste lag näst efter Liverpool. Bägge har inkasserat en hel del vinster på sistone så det kan nog bli en mer spännande match än man i en första anblick kanske tror. För i ärlighetens namn är det väl inte särskilt många som hört talas om LASK? Men nu, i och med matcherna mot Manchester United, lär deras existens sprida sig åtminstone något mer även utanför Österrikes gränser. Men att nå kvartsfinalen blir svårt. Manchester United har en så pass mycket starkare trupp till sitt förfogande. LASK i spel på sin hemmaplan blir säkert ingen helt enkel uppgift för Man United men vi tror ändå att bortalaget tar uppgiften på allvar och tar en seger idag.

Bortalaget Manchester United tipps som vinnare över hemmalaget LASK till oddset 2.11 @ NordicBet.

.