COUNTER-STRIKE CS:GO LIVE STREAMING & LIVE BETTING: Tre matcher i den andra kvalomgången av ESL Pro League kvalet ska spelas torsdag 19 mars 2020. Den sena kvällsmatchen mellan brittiska laget Fnatic och amerikanarna i laget compLexity Gaming blir vårt huvuddrama spelmässigt för dagen även om vi ser mycket fram emot att streama och betta live på alla matcherna. Fnatic och compLexity Gaming drabbar samman i ett spännande skjutdrama med start klockan 22:00.

ESL Pro League Kval 19/3

Dagens ESL Pro League kvalomgång innehåller tre grymt spännande CS:GO matcher som du alla kan streama och betta på.

14:00 forZe – North
18:00 NaVi – BIG
22:00 Fnatic – compLexity Gaming

ESL Pro League Kval Grupp B

Efter varsina enstaka gruppmatcher i CS:GO kvalet till ESL Pro League leder det danska laget North grupp B. De tre bästa lagen i gruppen avancerar alla till ESL Pro League men gruppvinnaren tar sig direkt till den andra omgången.

  1. North (Danmark) 2:0 > Poäng 3
  2. BIG (Tyskland) 2:1 > Poäng 3
  3. forZe (Ryssland) 2:1 > Poäng 3
  4. Fnatic (Storbritannien) 1:2 > Poäng 0
  5. compLexity Gaming (USA) 1:2 > Poäng 0
  6. NaVi (Ukraina) 0:2 > Poäng 0

Speltips Fnatic – compLexity Gaming

Fnatic från Storbritannien såväl som compLexity Gaming från USA förlorade sin respektive inledande CS:GO match i ESL Pro League kvalet häromdagen. Nu är det vinst som gäller för dem båda om man ska ha en någorlunda bra förutsättning för att avancera till nästa omgång. Båda lagen har varit jämna resultatmässigt i sina matcher senaste tiden med några fler förluster vardera än inkasserade segrar. Fnatic och compLexity Gaming har bara mötts en enda gång tidigare och det var för ungefär ett och ett halvt år sedan. Den gången vann compLexity Gaming. Men det är Fnatic som anses vara det bättre laget av dem två och är också favorittippad enligt bettingbolagen. Vi tror dock på en jämn match!

Vårt speltips inför matchen Fnatic – compLexity Gaming är att det kommer spelas 3 kartor (över totalt 2,5 kartor) till oddset 2.20 @ Mr Green.

Dessa spelbolag här nedanför erbjuder allihop odds och betting medan Mr Green även erbjuder live betting under matcherna på CS:GO och ESL Pro League:

Se här höjdpunkter ifrån gårdagens match i Grupp A mellan svenska laget Ninjas in Pyjamas och det ryska laget Team Spirit: