Nordisk mordisk E-sport fight mellan Danmark och Finland blir det ikväll när Astralis (Danmark) – ENCE (Finland) tävlar mot varandra i CS:GO kvalet till ESL Pro League fredag 20 mars 2020. Vi tipsar dig om var du kan se matchen via gratis live stream samt hittar de bästa livebetting oddsen plus att vi avslutningsvis delger vårt hetaste speltips inför massakern. Counter Strike mötet Astralis – ENCE börjar på bästa sändningstid kl. 22:00 ikväll svensk tid. Titta och spela liveodds på matchen!

Live Betting & Odds:
NordicBet: 100 % Bonus upp till 1 000 kr
Bet365: 100 % Bonus upp till 1 500 kr i spelkrediter
Betsson: 100 % Bonus upp till 1 000 kr

Live Streaming:
http://live.proleague.com/csgo

Astralis – ENCE Live Stream 20 Mars

För dig som ännu inte upptäckt tjusningen med att titta och spela på de spänningsfyllda matcherna i Counter Strike (CS:GO) och ESL Pro League får nu verkligen möjligheten att testa detta. Eftersom saknaden av sport är stor efter alla inställda sportevenemang världen över i och med corona-krisen är det desto mer glädjande att E-sporten inte drabbas på samma sätt, inte ännu i alla fall. Med stor inlevelse och grym spänning är CS:GO kvalmatcherna till ESL Pro League ett riktigt välkommet inslag för oss sportälskare.

Se det nordiska mötet Astralis – ENCE samt de svenska lagens framfart där Ninjas in Pyjamas och Godsent, bägge från Sverige, möter varandra på eftermiddagen. Streama alla matcherna live i (CS:GO) ESL Pro League på: http://live.proleague.com/csgo

ESL Pro League(CS:GO) 20 mars 2020

14:25 Ninjas in Pyjamas (Sverige) – Godsent (Sverige)
18:00 Team Vitality (Frankrike) – Team Spirit (Ryssland)
22:00 Astralis (Danmark) – ENCE (Finland)

Bästa CS:GO upplevelsen får du om du samtidigt bettar på odds live under matcherna hos någon av oddsaktörerna vi nämnde i inledningen.

Speltips Astralis – ENCE 20/3

Danmarks och Finlands stoltheter inom Esport världen Astralis och ENCE går ikväll in i heta skjutdueller. Danska Astralis har vunnit en och förlorat en match hittills och ligger trea i grupp A. Finska ENCE har två matcher på förlustkontot och är därmed näst sist i gruppen. Här gäller det att komma bland de tre bästa för avancemang till ESL Pro League. Se här tabellställningen i kvalgruppen A.

Tabellställning Grupp A

Ninjas in Pyjamas (Sverige), 4:0 i kartor vinster/förluster, 6p.
Team Vitality (Frankrike), 4:1 i kartor vinster/förluster, 6p.
Astralis (Danmark), 2:2 i kartor vinster/förluster, 3p.
Team Spirit (Ryssland), 2:2 i kartor vinster/förluster, 3p.
ENCE (Finland), 1:4 i kartor vinster/förluster, 0p.
Godsent (Sverige), 0:4 i kartor vinster/förluster, 0p.

Det brukar bli extremt jämna matcher mellan Astralis och ENCE så utgången i dagens match är därför oviss. På de fem senaste inbördes matcherna har Astralis vunnit tre av dem men det är ENCE som vunnit de två allra senaste fighterna. Astralis är dock i denna match skyhög favorit hos spelbolagen.

Vi tror att stjärnspelaren Aerial i ENCE dödar minst 16 personer i den första kartans alla omgångar (Map 1 Total Kills – Över 15,5) till oddset 1.80 @ NordicBet.

Få 1 000 kr Extra Pengar! Sätt in 500 kr, spela för 1 500 kr

LEAGUE OF LEGENDS (LoL) 20/3

Betta live under dagens matcher i League of Legends på Bet365 eller Mr Green. medan du tittar på dem via live streaming här >> https://www.twitch.tv/directory/game/League%20of%20Legends

European Championship (Europa)

18:00 MAD Lions – SK Gaming
19:00 Schalke 04 – Misfits
20:00 exceL eSports – Fnatic
21:00 Origen – Vitality
22:00 G2 Esports – Rogue

LoL Pro League (Kina)

07:00 LNG Esports – Rogue Warriors
10:00 EDward Gaming – JD Gaming
12:00 Royal Never Give Up – Vici Gaming

Oceanic Pro League (Australien)

06:00 Avant Gaming – Legacy eSports
07:00 ORDER – Gravitas
08:00 Pentanet.GG – Chiefs Esports Club
09:00 Mammoth – LG Dire Wolves

Se här höjdpunkter ifrån gårdagens match i Grupp A mellan det finska laget Astralis och svenska laget GODSENT: