Det är ruggigt coolt och nervpirrande att titta på de actionfyllda e-sport matcherna i direktsändning med bl.a. Counter Strike (CS:GO), League of Legends (LoL) och DOTA. Matcherna kan streamas live hos Unibet och varför inte också betta på odds live under matchernas gång hos samma spelbolag !

Vi ska förstås kolla på flera av dagens e-sport matcher men en av de vi ser fram emot mest är söndagskvällens viktiga CS:GO möte mellan franska laget Team Vitality och svenska laget Ninjas in Pyjamas. Vinner NiP från Sverige så är de klara för ESL Pro League.

E-sport Live Stream 22/3

Vi  är så glada över att vi kan streama och samtidigt betta live på E-sport direkt på Unibets hemsida som t.ex. CS:GO, LoL och Dota. Se alla dagens e-sport event och matchtider längre ner.

När du vill kolla på till exempel Team Vitality – Ninjas in Pyjamas live stream i ESL Pro League behöver du endast se till att vara inloggad hos Unibet samt satt in en liten pengaslant på spelkontot. Har du nämligen pengar på spelkontot hos dessa spelbolag så är det fritt fram att streama sport dygnet runt året om i alla dina skärmenheter som mobilen, läsplattan och datorn.

Live Streaming & Betting på Unibet >>

Se här en skärmdump från Unibets sajt och en av dagens pågående CS:GO matcher där de erbjuder live streaming och liveodds:

esport live stream cs:go

COUNTER-STRIKE (22 mars)

ESL Pro League kval (Världen)
14:25 ENCE (Finland) – Godsent (Sverige)
18:00 Astralis (Danmark) – Team Spirit (Ryssland)
22:00 Team Vitality (Frankrike) – Ninjas in Pyjamas (Sverige)

Speltips Team Vitality – NiP

Sveriges e-sport stjärnor i Ninjas in Pyjamas har hittills dominerat i ESL Pro League kvalets grupp A. Man leder den sex lag stora gruppen med maximala nio poäng och 6:0 i kartvinster efter de tre första kvalomgångarna. Fransmännen i Team Vitality har vunnit två av tre matcher och är såklart ingen lätt motståndare men självklart satsar vi en del av dagens spelpeng på att NiP vinner till oddset 1.68 @ Unibet.

LEAGUE OF LEGENDS (22 mars)

LoL Pro League (Kina)
07:00 Rogue Warriors – Victory Five
10:00 LGD Gaming – Suning
12:00 FunPlus Phoenix – Royal Never Give Up

Streama och betta på odds live under direktsändningarna av League of Legend matcherna hos Unibet >>

DOTA 2 (22 mars)

WeSave! Charity Play (CIS)
17:00 Virtus.pro – HellRaisers

WeSave! Charity Play (Sydostasien)
12:00 TNC Predator – Team Adroit

WeSave! Charity Play (Nordamerika)
21:00 Evil Geniuses – business associates

Streama och betta på odds live under direktsändningarna av alla DOTA matcherna hos Unibet >>