Vi fortsätter vår vana trogen med att tipsa om live streaming och ett spel på odds inför någon av alla de e-sport event som går av stapeln varje dag just nu. Idag synar vi ett vinnarodds på CS:GO mötet North från Danmark och BIG från Tyskland i kvalet till ESL Pro League. Streama och betta på alla E-sport matcherna nedan live!

Live Streaming & Betting på Unibet här >>

COUNTER-STRIKE (23 mars)

ESL Pro League kval (Världen)
14:25 Fnatic – forZe
18:00 North – BIG
22:00 NaVi – compLexity Gaming

LEAGUE OF LEGENDS (23 mars)

LoL Pro League (Kina)
07:00 Top Esports – Dominus Esports
10:00 EDward Gaming – Vici Gaming
12:00 eStar (League of Legends) – Invictus Gaming

DOTA 2 (23 mars)

WeSave! Charity Play (Kina)
13:00 EHOME – Vici Gaming

WeSave! Charity Play (Europa)
18:00 Team Secret – Nigma

WeSave! Charity Play (Sydamerika)
22:00 beastcoast – Thunder Predator

Speltips North – BIG 23/3

Med två gruppomgångar matcher kvar så närmar vi oss avgörandet i kvalgrupp B för vilka lag som tar sig till ESL Pro League. Tyskarna i BIG har spelat bäst hittills i gruppspelet med två vinster och en förlust som gör att de leder gruppen för tillfället. North är på fjärde plats efter en seger och två förluster och därmed precis utanför avancemang. Men vi tror på danskarna i det här läget och tror faktiskt tvärtemot spelbolagens egna vinnarfavorit. North får vårt vinnartips som kan spelas till oddset 2.25 @ Bet365.

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2020-03-23 kl. 07:02 men kan komma att ändras.