Titta på E-sport och ESL Pro League live stream ifrån alla matcherna i Counter Strike (CS:GO) 2020 och tippa även på liveodds under tiden striderna håller på.

ESL Pro League live stream 24/3

Avgörandet är här! ESL Pro League kvalets allra sista omgång i Counter Strike (CS:GO) spelas tisdag 24 mars 2020. Ge dig in i hetluften genom att streama och betta live på alla matcherna direkt på Unibets hemsida här >>

18:00 BIG – forZe
18:00 NaVi – Fnatic
18:00 North – compLexity Gaming
22:20 Astralis – Team Vitality
22:20 Godsent – Team Spirit
22:20 Ninjas in Pyjamas – ENCE

Såhär ser live streaming fönstret ut inne på Unibets hemsida, plus att man på samma sida kan betta live under tiden också! 🙂

esport live stream cs:go

Speltips Ninjas in Pyjamas – ENCE

Svenskarna i Ninjas in Pyjamas håller ett litet grepp om förstaplatsen i kvalgrupp A inför kvällens helt avgörande gruppspelsmatcher. Först under kvällen ska grupp B avgöras för vilka tre av de sex lagen i gruppen som ska avancera till ESL Pro League. Sedan är det då dags för svenska NiP att försöka vinna över finska gruppjumbon ENCE. Lyckas Ninjas in Pyjamas vinna i två raka kartor så blir svenskarna gruppsegrare och som tack får man då en direktbiljett in i andra rundan av slutspelet. Vi tvekar inte här, såklart ska Ninjas in Pyjamas vinna ikväll över finnarna i ENCE som förlorat alla sina fyra matcher i gruppspelet hittills.

Vinst för Ninjas in Pyjamas över ENCE tippas till oddset 1.44 @ Unibet.