Kalmar FF – Jönköping Södra utgör vårt speltips på fotboll denna torsdag 26 mars 2020. Men det finns mer svensk fotbollsunderhållning för den fotbollsintresserade att spela odds på en dag som denna!

Dagens träningsmatcher i fotboll 26/3

Spela odds och livebetting på matcherna hos Betsson här >> eller NordicBet här >> eller Bet365 här >>.

17:00 Kalmar FF – Jönköping Södra
18:45 Markaryds IF – Delary/Pjätteryd
20:00 IF Väster – IK Virgo 1909

Speltips Kalmar FF – Jönköping Södra

Allsvenska laget Kalmar FF och Jönköping Södra tillhörandes Superettan träningsmatchar idag 26/3 mot varandra. Lagen möttes i en Svenska Cupen så sent som den förste mars. Då, för knappt en månad sedan, vann Kalmar FF med 5-0 efter två mål vardera av Nils Fröling och Isak Jansson samt ett mål av Viktor Elm. Inte mycket talar för att det skulle bli något än en ganska klar seger för Kalmar FF mot Jönköping Södra även denna gång. Därför överraskas vi något av att en hemmavinst idag ger 1.50 gånger pengarna tillbaka hos en hel rad spelbolag. Vårt spel på odds är solklart hemmavinst med en något högre spelpeng än normalt. Dessa spelbolag erbjuder i detta nu hemmaseger till oddset 1.50:

FaZe Clan (Europa) – TyLoo (Kina) CS:GO Live Streaming + Tips 26/3