Träningsmatch fotboll söndag 29 mars 2020: Norrköpingsklubben IF Sylvia tar emot Jönköpingsklubben Assyriska IK under söndagseftermiddagen. Båda lirar i division 1 och dagens möte är en viktig träningsmatch i väntan på seriespel. Matchstart sker kl. 14:30!

G2 Esports – FaZe Clan CS:GO ESL Pro League 29/3

Träningsmatcher fotboll söndag 29/3

13:00 Nyköpings BIS – Haninge IFK
13:30 TPV Tampere – NJS
14:00 IK Brage – Brommapojkarna
14:00 Lilla Tjärby IK – IF Leikin
14:30 IF Sylvia – Assyriska IK
15:00 Björkviks – Ericsbergs GOIF
15:00 Sundbybergs IK – Västerhaninge IF
17:00 Södra Sandby – Kosova IF

Odds och betting på fotboll 29 mars

Spela odds och livebetting på alla matcherna hos något av dessa spelbolag:

Speltips IF Sylvia – Assyriska IK

IF Sylvia avslutade förra säsongen i Division 1 Norra med tre förluster, en oavgjord och en vinst på de sista fem seriematcherna. Kanske hade luften gått ur dem lite under hösten då det på slutet av säsongen inte fanns särskilt mycket att spela för eftersom man befann sig i mitten på tabellen. Försäsongen har börjat med två vinster och två förluster där 0-2 förlusten nu senast mot IFK Värnamo nog var den sämsta insatsen i år. Åtminstone om man ser till den katastrofala inledningen av matchen då det stod 0-2 redan efter en kvart.

Assyriska IK kan inte skryta med bättre resultat dem. Visserligen spelade man oavgjort 0-0 mot just IFK Värnamo för en månad sedan men inte en enda seger än så länge på den här sidan om året har det blivit. Undrar om vi får se Assyriska IK piggna till lite mer inför matchen i vårsolen mot Sylvia?

Spelmässigt tror vi på en något mer tillknäppt historia än öppet spel idag. Vi gissar på att matchen slutar med att det görs under totalt 2.5 mål i matchen IF Sylvia – Assyriska IK till oddset 2.30 Bet365 här >>.

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2020-03-29 kl. 04:00 men kan komma att ändras.