Streama och spela liveodds på Counter Strike, League of Legends, Dota 2 och Overwatch torsdag 2 april 2020. Esport matcherna pågår under hela dagen från morgon till kväll men vi kollar framförallt närmare på kvällens CS:GO matcher i kvalet till ESL Pro League där vi ger ett speltips inför dagens allra sista match då amerikanska Evil Geniuses möter brasilianska MIBR.

Esport Live Stream 2 April 2020

Unibet megasatsar på E-sport och direktsänder massvis med Esport matcher direkt på hemsidan och appen samt även erbjuder mängder av statistik och odds! Titta och spela odds samtidigt på exempelvis Counter Strike (CS:GO), League of Legends (LoL) Dota 2 och Overwatch.

Du behöver inte ens logga in på Unibet för att kunna strama E-sport hos Unibet men för att spela på odds och streama all övrig sport som exempelvis fotboll, tennis och hockey krävs det att du har pengar på spelkontot. Se dagens spelscheman nedan för onsdag 1 april 2020. Streama och betta odds live på de flesta av dem hos Unibet här >>>

COUNTER-STRIKE 2 April

ESL Pro League – Season 11 (Värld) – Kval
14:25 Virtus.pro – OG
18:00 FURIA – Swole Patrol
22:00 Evil Geniuses – MIBR

Flashpoint – Season 1 (USA) – Kval – Vinnarrunda
22:00 MAD Lions – c0ntact Gaming

Flashpoint – Season 1 (USA) – Kval – Förlorarrunda
19:00 CHAOS – FunPlus Phoenix

DOTA 2 2 April

China Professional League – Season 2 (Kina)
08:00 Sparking Arrow – Vici Gaming
11:00 PSG.LGD – Aster

ESL One – Los Angeles (Sydostasien) – Slutspel
06:00 BOOM Esports – Fnatic

LEAGUE OF LEGENDS 2 April

Champions Korea (Sydkorea)
08:00 APK Prince – Afreeca Freecs
11:00 Hanwha Life – Damwon Gaming
14:00 KT Rolster – DragonX

LoL Pro League (Kina)
08:00 LGD Gaming – Team WE
11:00 Rogue Warriors – Bilibili Gaming
13:00 Suning – Top Esports

OVERWATCH 2 April

Overwatch Contenders (Kina) – Second stage – Play Off
13:00 Team CC – The One Winner

Speltips Evil Geniuses – MIBR 2/4

Evil Geniuses tog igår över gruppledningen i ESL Pro League kvalet Grupp D. Man besegrade dåvarande grupptvåan Furia med 2-1 i kartvinster. Idag är det match mot gruppjumbon MIBR som gäller. MIBR blir dock ingen slagpåse vilket de bevisade mot 100 Thieves i förrgår som besegrades med 2-0. Dessutom vann man sent igår kväll/natt finalkvalet mot Gen.G Esports i Counter Strike Flashpoint. Vi tror MIBR har vinnarångan uppe och spöar skiten ur Evil Geniuses idag till det fina oddset 3.05 @ Unibet här >>>.