Tisdag 7/4 betyder ännu en dag fullmatad med Esport streams och betting möjligheter inför matcherna i CS:GO, Dota 2 och LoL. Svenska hoppet i Counter Strike tävlingen ESL Pro League är laget Fnatic som börjat den avslutande andra rundan lysande med två vinster av två möjliga. Ska den tredje raka segern komma idag mot danskarna i OG?

Esport stream och livebetting 7/4

Unibet slår på den stora trumman när det gäller E-sport och direktsänder massvis med Esport-matcher i kanonkvalitet direkt på hemsidan och appen. Dessutom erbjuder Unibet även mängder av odds, livebetting och statistik inför samt under matcherna. Streama och spela odds under matcherna i Counter Strike (CS:GO), League of Legends (LoL) Dota 2 och Overwatch.

Du behöver inte ens logga in på Unibet för att kunna strama E-sport hos Unibet men för att spela på odds och streama all övrig sport som exempelvis fotboll, tennis och hockey krävs det att du har pengar på spelkontot. Se dagens spelscheman nedan för tisdag 7 april 2020. Streama och betta odds live på de flesta av dem hos Unibet här >>>

Counter Strike 7 april 2020

ESL Pro League (Europa)
14:25 OG – Fnatic
18:00 mousesports – NaVi
22:00 FaZe Clan – Astralis

Dota 2 7 april 2020

CDA League (Kina)
09:00 Ocean – PSG.LGD
13:00 EHOME – Aster

ESL One – Los Angeles (Europa)
11:00 Team Unique – Team Spirit
14:00 Natus Vincere – Chicken Fighters
17:00 Team Liquid – Alliance
20:00 Team Secret – Ninjas in Pyjamas

League of Legends 7 april 2020

LoL Pro League (Kina)
08:00 Dominus Esports – Bilibili Gaming
11:00 eStar (League of Legends) – JD Gaming
13:00 LNG Esports – FunPlus Phoenix

Speltips OG – Fnatic 7/4

Fnatic slog igår en av de stora gruppfavoriterna Astralis från Danmark med 2-1. Riktigt strongt gjort men som vi dock hade på känn och därmed tippade som vinnare från vårt eget håll. Det gav fina vinstpengar som vi idag satsar vidare på ännu en svensk seger mot ytterligare danskt motstånd i form av OG. Vinstoddset för Fanatic mot OG ligger i skrivande stund på 1.50 hos Unibet.

Se även esport live direkt på youtube om du vill. Men du mister den coola möjligheten till att både titta och betta live under matcherna i samma fönster som du kan göra hos Unibet: