Speltips och odds inför träningsmatchen Landskrona BoIS – Eskilsminne långfredag 10 april 2020 med avspark 13:00. 

Så himla gött med en svensk träningsmatch som det finns spelodds och livebetting att tippa på när Landskrona BoIS – Eskilsminne möter varandra under långfredagen 10/4. Men det är en tidig fredagsmatch så det gäller att inte missa spelmöjligheterna.

Speltips Landskrona BoIS – Eskilsminne

Landskrona BoIS var i höstas ytterst nära att landa ett Superettan kontrakt inför denna säsong men föll på det berömda med minsta möjliga marginal. Direktkvalet till Superettan mot Östers IF slutade med oavgjort 1-1 hemma och knapp 1-0 förlust på bortaplan. Surt sa räven som fick traska tillbaka över isen och se Landskrona BoIS fortsätta sitt spel i Division 1 Södra.

Eskilsminne spelar i samma serie som Landskrona BoIS, det vill säga Division 1 Södra. Men förra säsongen fanns det en viss klasskillnad mellan lagen då Landskrona BoIS slutade tvåa och Eskilsminne blev nia.

Svårt att göra en kvalificerad bedömning av lagens respektive matcher hittills det här året. Landskrona BoIS har vunnit ett par matcher och spelade oavgjort mot Trelleborgs FF i februari. Eskilsminne har mött betydligt tuffare motstånd i och med deltagandet i Svenska Cupen. Dock har det blivit idel storförluster mot lag som Östersunds FK, BK Häcken och GAIS.

Vi tar och spelar på hemmavinst denna långfredag i matchen Landskrona BoIS – Eskilsminne till oddset 1.50 som finns att betta på hos tre spelbolag:

Streama och betta på Esport 10/4

Du behöver inte ens logga in för att kunna strama E-sport gratis hos Unibet. Men för att spela på odds och streama all övrig sport som exempelvis fotboll, tennis och hockey krävs det att du har pengar på spelkontot. Se dagens spelscheman nedan för fredag 10 april 2020. Det är som sagt möjligt att streama och betta odds live på de flesta av Esport matcherna hos Unibet här >>.

Counter Strike 10 april

ESL Pro League Vinnarrunda (Nordamerika)
22:00 Team Liquid – Evil Geniuses

Flashpoint Vinnarrunda (USA)
19:00 HAVU – CHAOS
22:00 Orgless – MIBR

Dota 2 10 april

CDA League (Kina)
09:00 EHOME – PSG.LGD
13:00 Vici Gaming – Keen Gaming

China Professional League (Kina)
08:00 Newbee – CDEC Gaming
13:00 Sparking Arrow – Royal Never Give Up

ESL One – Los Angeles (Europa)
11:00 Nigma – B8
14:00 Virtus.pro – Vikin.gg
17:00 HellRaisers – Gambit Esports
20:00 OG – Cyber Legacy

League of Legends 10 april

Champions Korea (Sydkorea)
10:00 DragonX – Damwon Gaming
13:00 KT Rolster – T1

Circuito Brasileiro de League of Legends (Brasilien)
18:00 paiN Gaming – Prodigy
19:00 REPA – Vivo Keyd
20:00 FURIA Uppercut – INTZ-eSports
21:00 KaBuM! e-Sports – Flamengo

European Championship (Europa)
18:00 Origen – Rogue

LoL Pro League (Kina)
08:00 Dominus Esports – Victory Five
11:00 FunPlus Phoenix – Vici Gaming
13:00 Top Esports – Bilibili Gaming

Esport Live Stream (Gratis) & Speltips Påskafton 2020