Streama och betta odds live på Premier League fotboll från Vitryssland söndag 3 maj 2020 hos Unibet. Fyra matcher avlöper varandra under söndagen 3/5 vilket betyder att vi har närapå en hel dag med vitrysk fotbollsunderhållning att avnjuta!

Dota 2 Live Stream + Tips 4 Maj: HellRaisers – Team Spirit

Premier League söndag 3 maj

13:00 Belshina – Brest
15:00 Vitebsk – Slavia Mozyr
17:00 BATE – Neman
19:00 Soligorsk – Isloch Minsk

Alla matcher kan streamas live hos Unibet som även erbjuder odds och live betting på Premier League fotbollen från Vitryssland.

Speltips Soligorsk – Isloch Minsk 3/5

När detta speltips skrivs inför söndagens match mellan Soligorsk och Isloch Minsk så befinner sig hemmalaget på elfte plats i Premier League tabellen och bortalaget är trea. Även om det skiljer många tabellplaceringar mellan lagen är det ändå bara fyra ynka poäng mellan dem. Vi tror hårt på att vi kommer få se båda lagen göra mål denna söndagkväll och tippar därför ett BLGM-spel till oddset 2.06 @ Unibet.

dubblat vinnarodds trav