E-sporten löper vidare som den kanske mest intressanta sporten att streama och betta odds på just nu under coronatider. Men snart väntas Bundesliga och La Liga fotbollen i Tyskland och Spanien dra igång igen. Även om matcherna inledningsvis kommer spelas utan publik kan vi lova att de är efterlängtade av många sportintresserade. Tills dess är vi dock mer än nöjda över att kunna hänge oss åt Esport-världen. Idag bjuds vi på en hel del högintressanta Esport matcher och vi kikar lite extra på Counter Strike mötet North – Movistar Riders i ESL One kvalet till Rio.

Esport live streaming 7/5

Streama och spela på Esport som Counter Strike och Dota 2 torsdag 7 maj 2020. Unibet erbjuder gratis live streaming i högupplöst videoformat (via Twitch) samt odds och live betting direkt på hemsidan.

COUNTER-STRIKE 7 Maj

ESL One kval – Rio (Australien och Oceanien)
04:30 Order – Chiefs eSports Club
04:30 Renegades – Ground Zero

ESL One kval – Rio (Asien)
08:00 Beyond Lucid Dream
08:00 Tiger – ViCi Gaming
11:30 Camel Riders – TyLoo
11:30 D13 – Mazaalai

ESL One kval – Rio (CIS)
15:00 forZe – Unique
15:00 Team Spirit – Nemiga Gaming
15:00 Winstrike – Gambit Youngsters

ESL One kval – Rio (Europa)
18:30 G2 Esports – c0ntact Gaming
18:30 North – Movistar Riders

ESL One kval slutspel – Rio (Nord-och Centralamerika)
22:00 100 Thieves – Team Liquid

DOTA 2 7 Maj

China Professional League (Kina)
10:00 Royal Never Give Up – CDEC Gaming
13:00 EHOME – Sparking Arrow

DPL-CDA Professional League (Kina)
13:00 CDEC Gaming – Keen Gaming

Speltips North – Movistar Riders

Jämnt så det förslår är det mellan North och Movistar Riders inför dagens CS:GO kamp. North är femma och Movistar Riders sexa i Grupp B i Europas ESL One kval, bägge på sex poäng efter två vinster och tre förluster vardera. Vi tror på en jämn match dem emellan och spelar därför att det kommer behövas totalt över 2.5 kartor för att få fram en vinnare till oddset 1.72 @ Unibet.

Speltipset Fredag 8 Maj Esport CS:GO ESL One