Lillördagens Esport möjligheter när det gäller live streaming och spel på odds är oändliga denna onsdag 6 maj 2020. För vår del spanar vi bara in det europeiska utbudet i CS:GO, Dota 2 och LoL då vi finner det fullt tillräckligt.

Speltipset delger vi nedan inför svenskarna i Ninjas in Pyjamas möte med OG i DOTA 2: WePlay! Pushka League – Season 1 (Europa) med start kl. 19:00.

Esport Live Streaming 6 Maj

Streama och spela på Esport som Counter Strike, League of Legends och Dota 2 onsdag 6 maj 2020. Se matchschemat för dagens bästa Esport längre ner. Flera av spelbolagen satsar stort på Esport och erbjuder gratis live streaming i högupplöst videoformat samt odds och live betting direkt på hemsidan:

COUNTER-STRIKE 6 Maj

ESL One – Rio (Europa) – Kval
18:30 compLexity Gaming – Fnatic
18:30 Team Vitality – ENCE

DOTA 2 6 Maj

WePlay! Pushka League – Season 1 (Europa)
13:00 Virtus.pro – Team Spirit
16:00 Nigma – Team Secret
19:00 OG – Ninjas in Pyjamas

LEAGUE OF LEGENDS 6 Maj

European Masters (Europa) – Slutspel
18:00 Movistar Riders – Fnatic Rising
21:00 GamersOrigin – k1ck e. C.

Speltips OG – Ninjas in Pyjamas 6/5

Svenska Dota 2-laget Ninjas in Pyjamas började gruppspelet i WePlay! Pushka League så bra med tre raka segrar. Men sen hände något och det tidigare så stabila svenska laget har nu inkasserat två förluster på raken. Närmast efter gruppfyran Ninjas in Pyjamas jagar kvällens motståndare OGpå femte plats. OG har dock två förluster fler än NiP och tog faktiskt sin första vinst i förra gruppomgången då man slog gruppjumbon Nigma. Vi hoppas att Ninjas in Pyjamas svacka var högst tillfällig och att man återigen tar kommandot på spelplanen i Dota 2 mot en normalt mycket sämre motståndare i OG.

Ninjas in Pyjamas tippar vi som vinnare över OG till oddset 2.0 @ Betfair.