Speltips denna söndag 10 maj (10/5) 2020 blir ett oddsspel inför kvällens Esport match Godsent (Sverige) – Movistar Riders (Spanien) i Counter Strike i ESL One Rio kvalet. Streama och betta odds live på Unibet här!

Unibet erbjuder gratis esport live streaming i högupplöst videoformat (via Twitch) samt odds och live betting direkt på hemsidan.

CS:GO ESL One (Europa) 10/5

18:30 Copenhagen Flames – mousesports
18:30 FaZe Clan – c0ntact Gaming
18:30 G2 Esports – North
18:30 Godsent – Movistar Riders

Speltips Godsent – Movistar Riders

Inga krusiduller, vi går rakt på sak i dagens speltips 10 maj mellan svenska Godsent och spanska Movistar Riders. Godsent’s svenska lagkamrater har varit betydligt bättre än sina spanska motsvarigheter i Movistar Riders och vi tippar därför svensk seger till oddset 1.55 @ Unibet.

Ha en fin sportsöndag spelvänner!