Hetaste matcherna i Counter Strike ska spelas nu när vi kommit in i ESL One kvalets vinnarrunda till Rio. Idag är det dags för två glödheta CS:GO semifinaler i vinnarrundan där vi siktar in oss på det första mötet av dem Ninjas in Pyjamas – FaZe Clan.

Både streama och betta odds live på Esport hos Unibet här!

UFC Fight Night Smith vs Teixeira Odds Tips 13-14 Maj 2020

Unibet erbjuder gratis esport live streaming i högupplöst videoformat (via Twitch) samt odds och live betting direkt på hemsidan.

ESL One kvalet – Rio (Europa) 13/5

Vinnarrunda semifinaler:
16:30 FaZe Clan – Ninjas in Pyjamas
20:00 Astralis – G2 Esports

CS:GO tipset FaZe Clan – Ninjas in Pyjamas

FaZe Clan med svensken Olof Kajbjer ”olofmeister” Gustafsson sopade banan med alla sina motståndare i gruppspelet och vann alla sina sju matcher i grupp B och förlorade endast tre kartor på vägen. Grymt imponerande!

Det helsvenska laget Ninjas in Pyjamas var absolut inte dåliga dem heller med sex vinster och en förlorad match i sitt gruppspel (grupp A). Men NiP har dock ett psykologiskt underläge i mötet med FaZe Clan idag då svensklaget har förlorat fyra av deras fem senaste inbördes matcher.

Vi tippar FaZe Clan som vinnare i matchen mot Ninjas in Pyjamas till oddset 1.52 @ Unibet här.