bet365

Streama och spela odds på DreamHack Masters Spring Europa 2020. Gruppspelet pågår från tisdag 19 maj fram till 30 maj och sedan spelas playoff 8-14 juni. Se matcherna i Counter-Strike: Global Offensive via live stream och spela odds på dem hos Unibet här >>.

Första dagen 19/5 är det mycket danskt i den europeiska varianten av DreamHack Masters Spring 2020. Tre av fyra lag är danska och vi har skrivit ett speltips inför danskmötet Astralis – Heroic som du kan läsa längre ner i denna artikel.

DreamHack Live Stream 19/5

Streama DreamHack Masters Spring 2020 och betta odds live samtidigt. Unibet erbjuder nämligen både gratis live streaming i högupplöst videoformat (via Twitch) samt odds och live betting direkt på hemsidan.

Få 500% bonus på din först insättning hos Unibet vilket innebär att du får 500kr av Unibet när du sätter in 100kr.

Svenska Elitserien CS:GO Live Stream & Speltips

CS:GO DreamHack – Spring 19 maj

Europa:
14:00 Astralis – Heroic
17:30 G2 Esports – North

Nordamerika:
22:10 Team Liquid – CHAOS

Danskarna i Astralis och Heroic ska nu försöka skjuta ner varandra I CS:GO spelet Global Offensive och ta viktiga poäng i Europa Grupp A där alla fyra lagen i gruppen idag spelar match. Just Astralis – Heroic är först ut av matcherna där sedan mötet G2 Esports – North tar vid. Sent på tisdagskvällen har vi nöjet att streama och betta odds live på en tredje match. Team Liquid – CHAOS möter varandra i den Nordamerikanska motsvarigheten av DreamHack Masters Spring 2020.

Speltips Astralis – Heroic

Danskarna i Astralie befinner sig i en alldeles strålande form och kommer närmast ifrån en kval-turneringsseger i ESL One – Rio (Europa). I Grand Final, som spelades så sent som i söndags, vann man heroiskt över G2 Esport med klara 3-0 i kartvinster. Åtta raka Counter-Strike vinster har det blivit för Astralis och de känns närapå oslagbara för tillfället. Heroic kommer istället till matchen med tre förlustmatcher närmast i bagaget. Och då är det inte det vassaste motståndet man mött heller. Så Astralis är med all rätta storfavorit att vinna över Heroic enligt spelbolagen. Vi tippar på att Astralis vinner i två raka kartor mot Heroic till oddset 1.44 @ Unibet.