bet365

Fotbollsmåndag 18 maj 2020 med Bundesliga fotboll i form av SV Werder Bremen – Bayer Leverkusen blir det ikväll. Avspark sker klockan 20:30 och du kan streama matchen live i direktsändning på både Bet365 och Unibet i mobil, platta o dator.

Du måste vara inloggad och pengar måste finnas på ditt spelkonto hos spelbolagen för att live streaming ska bli tillgängligt.

Speltips Bremen – Leverkusen 18/5

Tyvärr får vi inte se Ludwig Augustinsson i Werder Bremens trupp i mötet med Bayer Leverkusen idag då han ådragit sig en skada. Och dessvärre för Bremen har de ett helt koppel spelare på skadelistan inför matchen. Bayer Leverkusen har bara Kevin Volland på skadelistan vilket gör att de närapå kan mönstra bästa tänkbara startelva.

Werder Bremen är nästjumbo i Bundesliga tabellen och är i ett enormt stort behov av poäng ifall de inte ska drabbas av nedflyttning. Men att i det här läget möta femteplacerade Leverkusen som jagar Champions League plats och med i stort sett hela spelartruppen intakt är inte det lättaste precis.

Bortaseger spelas till oddset 1.72 @ Unibet.