Onsdag 20 maj betyder lillördag och därmed lite extra firande med gott att äta samt spännande Esport att streama gratis samt betta live på med matcher i CS:GO DreamHack. Astralis – North är danskmötet vi har siktet inställt på främst ikväll och lägger vårt spelkrut däri.

DreamHack Live Stream 20/5

Streama DreamHack Masters Spring 20/5 och betta odds live samtidigt. Unibet erbjuder nämligen både gratis live streaming i högupplöst videoformat (via Twitch) samt odds och live betting direkt på hemsidan.

Få 500% bonus på din först insättning hos Unibet vilket innebär att du får 500kr av Unibet när du sätter in 100kr.

CS:GO DreamHack 20/5

DreamHack – Spring (Europa)
14:00 G2 Esports – Heroic
17:30 Astralis – North

DreamHack – Spring (Nordamerika)
22:10 MIBR – FURIA

Speltips Astralis – North 20 maj

Astralis från Danmark är omöjliga att slå just nu verkar det som. Igår kom åttonde raka CS:GO vinsten och det var en solklar sådan då man vann med 2-0 i kartor över Heroic, precis som vi förutsåg i vårt speltips inför matchen.

North, även dem från Danmark, spelar när detta skrivs sin öppningsmatch i DreamHack – Spring (Europa) mot G2 Esports och leder där med 1-0 i kartor. North har inte alls samma fina matchfacit och kommer närmast från två förlustmatcher. Då vet vi ju i och för sig inte hur det slutar i den pågående matchen mot G2 Esports.

Hur som haver så är vi ändå ganska säkra på att Astralis kommer vara fortsatt herre på täppan bland de danska lagen och vinner mot sina landsmän i North denna onsdagskväll i två raka kartor (karthandikapp Astralis -1.5) till oddset 1.75 @ Unibet.