Mainz – RB Leipzig live stream och ett speltips inför Bundesliga matchen söndag 24 maj 2020 har vi på lut åt dig. Se när svenskduellen mellan Robin Quaison (Mainz 05) och Emil Forsberg (RB Leipzig) ska avgöras idag!

Bundesliga schemat 24 maj

Spelschemat för Bundesliga söndag 24/5 är ett trevligt sådant med tre härliga matcher utspridda över dagen. Redan kl. 13:30 påbörjas söndagens fotbollsmatcher från högstaligan i Tyskland med Schalke – Augsburg. Därefter har vi ett superspännande svenskmöte mellan Robin Quaison och Emil Forsberg i matchen Mainz – RB Leipzig med start 15:30. Vi avslutar fotbollssöndagen 24/5 med mötet FC Köln – Düsseldorf vilken kickar igång 18:00. Alla matcherna kan ses via live streaming på Unibets hemsida här och även odds samt livebetting erbjuds på samma ställe.

13:30 Schalke – Augsburg
15:30 Mainz 05 – RB Leipzig
18:00 FC Köln – Düsseldorf

Mainz 05 – RB Leipzig Live Stream

Se Mainz – RB Leipzig live stream när matchen väl drar igång! Fotboll streaming hos Unibet är endast tillgänglig ifall du är inloggad och pengar finns insatt på ditt Unibetkonto. Men det är snabbt och enkelt ordnat i och med att du registrerar konto gratis hos Unibet och dessutom får en sagolikt fin välkomstbonus i form av 500% insättningsbonus på din första insättning hos spelbolaget. Detta innebär att du bara behöver sätta in 100 kronor själv för att sedan omgående få 500kr av Unibet insatt på ditt Unibet konto, totalt har du då 600 svenska riksdaler att spela för.

Speltips Mainz 05 – RB Leipzig 24/5

Robin Quaison spelade hela matchen för sitt Mainz 05 förra söndagen när de fick oavgjort på bortaplan mot ligaelvan FC Köln. Vi fick inte se något mål från svensken men tycker ändå att han gjorde en rätt skaplig match. Mainz som befinner sig på femtonde plats i Bundesliga tabellen kämpar för att undvika nedflyttningsplats och behöver en Robin Quaison i målform. Så det vore kul att få se en eller annan ullträff i dagens match mot Emil Forsbergs RB Leipzig.

Emil Forsberg är tillbaka i träning efter en kort tids sjukdom. RB Leipzig fick klara sig utan svensken i förra helgens match vilket inte riktigt gick enligt planen då man bara lyckades få oavgjort 1-1 hemma mot Freiburg. Idag hoppas vi få se Emil Forsberg spela även om vi i nuläget inte vet om han får starta matchen.Men med tanke på föregående match så behövs en frisk Emil Forsberg i bortamötet med Mainz 05.

Tipset inför Mainz – RB Leipzig blir ett BLGM-spel och oddset för att båda lagen gör mål spelas i skrivande stund till 1.62 @ Unibet.

Njut nu av din Mainz – RB Leipzig live stream och må lyckan i spelandet på odds stå dig bi!