Titta på Esbjerg – Ålborg live stream och rygga gärna vårt Superliga speltips söndag 31 maj 2020.

Dansk och tysk fotboll slåss om uppmärksamheten med trav och Elitloppet denna söndag 31/5. Som väl är behöver nödvändigtvis inte alla fotbollsmatcherna och Elitloppet (kl. 20:00) krocka utan all dagens sportdramatik finns möjlig att titta och spela på och avlöper varandra.

Fotboll Live Streaming 31/5

Fotbollsmatcherna ifrån tyska Bundesliga och danska Superliga kan du streama och betta live på hos Unibet här.

Bundesliga:
15:30 B.Mönchengladbach – Union Berlin
18:00 Paderborn – Dortmund

Superliga:
18:00 Esbjerg – Ålborg

Du måste vara inloggad och pengar måste finnas på ditt spelkonto hos Unibet för att live streaming ska bli tillgängligt. Få 500% bonus på din första insättning hos Unibet vilket innebär att du får 500kr av Unibet när du sätter in 100kr. Betta på odds med totalt 600 kronor!

Elitloppet 2020 oddsboost

 

Speltips Esbjerg – Ålborg 31/5

Superligasexan Ålborg besöker nästjumbon Esbjerg. Ålborg innehar den sista Mästerskapsslutspels-platsen med två två poängs marginal innan inför den 25:e matchomgången i Superliga. Esbjerg har chansen att avancera någon placering i ligatabellen från sin näst sista plats man har just nu men får koncentrera sig på spel i nedflyttningsgruppen framöver.

Kul är att har ett par svenska inslag i dagen möte mellan Esbjerg och Ålborg. I Esbjerg finns backen Franz Brorsson och mellan stolparna i Ålborgs mål står Jacob Rinne.

Vi tror benhårt på bortaseger idag och tippar därför Ålborg som vinnare över Esbjerg till oddset 2.17 @ NordicBet.