Vi inleder årets första sommarmånad 1 juni 2020 med fotboll från både Tyskland (Bundesliga) och Danmark (Superliga).

Måndag 1/6 innehåller inte mindre än fyra Superliga matcher där den första drar igång redan klockan 14 under måndagseftermiddagen och sedan avlöper efter varandra fram till slutsignalen i den sista matchen runt 21:45 ikväll. Dagens enda Bundesligamatch är spännande mötet mellan FC Köln och Emil Forsbergs RB Leipzig.

Alla matcher kan streamas och bettas på live direkt på Unibets hemsida här.

Du måste vara inloggad (regga dig gratis här) och pengar måste finnas på ditt spelkonto hos Unibet för att live streaming ska bli tillgängligt.

Fotboll måndag 1 juni 2020

Bundesliga (Tyskland)
20:30 FC Köln – RB Leipzig

Superliga (Danmark)
14:00 Randers – Hobro
16:00 Midtjylland – Horsens
18:00 Lyngby – FC Köpenhamn
20:00 Aarhus – Odense

Speltips FC Köln – RB Leipzig 1/6

Emil Forsberg satt på bänken hela förra matchen för sitt RB Leipzig efter att han tidigare varit borta från spel ett tag då han varit sjuk. Nu hoppas vi få se Forsberg spela igen när man gästar FC Köln i kvällens enda Bundesligamatch.

RB Leipzig tappade fjärde platsen i Bundesligatabellen, och därmed den sista Champions League platsen, efter förra omgången när man endast orakde med oavgjort 2-2 hemma mot Hertha Berlin. Tabellelvan FC Köln jagar sin första seger efter omstarten av Bundesliga och åkte senast på en 3-1 förlust mot Hoffenheim.

Vi tippar att RB Leipzig vinner över FC Köln idag till oddset 1.53 @ Betfair.