Onsdag är en trevlig veckodag tycker vi på Svenskt Spel eftersom vi brukar fira lillördagen lite extra jämfört med övriga veckodagar. Just idag lägger vi vårt spelkrut på två sporttillställningar. Först tar vi oss an Esport mötet i Blast Premier: Spring där idag svenska Ninjas in Pyjamas möter finska ENCE med start kl. 18:00. Sedan väntar Bundesligamötet Bremen – Eintracht Frankfurt med avspark kl. 20:30.Vilken onsdagkväll va!

Streama sport live 3 juni

Bäst av allt kanske är att det går att streama all dagens Esport och fotboll live på direkt på Unibets hemsida här! Samtidigt kan du betta liveodds under tiden du tittar på matcherna om du vill.

ESPORT – Blast Premier: Spring (Europa)
15:30 ENCE – sAw
16:45 Dignitas – Virtus.pro
18:00 Ninjas in Pyjamas – ENCE
19:15 Fnatic – mousesports
20:30 Astralis – Team Vitality

FOTBOLL: Bundesliga
20:30 Bremen – Eintracht Frankfurt

Speltips Bremen – Eintracht Frankfurt 3/6

Matchen Bremen – Eintracht Frankfurt avslutar Bundesliga omgång 29 och det blir ett spännande möte då de bägge vunnit sina senaste ligamatcher mot bra motstånd. Nästjumbon Bremen har gått starkt på sistone och vunnit två samt spelat en oavgjord på de tre senaste matcherna i maj och detta mot lag som befunnit sig på den övre halvan av tabellen. Ligatolvan Eintracht Frankfurt fick en tung återstart på säsongen med ett par förluster direkt i inledningen men har nu spottat upp sig.

Vi tippar på att båda lagen gör mål i dagens match Bremen – Eintracht Frankfurt till oddset 1.61 @ Bet365 som erbjuder nya spelare 100 % bonus upp till 1 500 kr i spelkrediter.

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2020-06-03 kl. 10:57 men kan komma att ändras.