La Liga live streaming samt speltips inför torsdagens spanska fotbollsderby Sevilla – Real Betis 11 juni 2020 finns tillgängligt här!

Underbara torsdag 11/6 när La Liga säsongen drar igång igen efter ett långt säkerhetsuppehåll. Första matchen ut är ett glödhett fotbollsderby där de båda Sevilla-klubbarna Sevilla FC och Real Betis möter varandra sent under torsdagskvällen inför tomma läktare. Matchen är även utan åskådare på plats högintressant ur streaming och spelsynpunkt. Sevilla – Betis har matchstart 22:00!

La Liga Live Streaming är fri

Visst är det härligt att vi kan streama spanska La Liga enkelt och bekvämt utan kostnader direkt i mobilen, läsplattan eller datorn. Streama och betta odds live på La Liga direkt på Unibets hemsida när du är inloggad. För att kunna se på sport live streaming hos Unibet så behöver du som sagt vara inloggad (registrera konto enkelt och snabbt helt gratis hos Unibet här) samt se till att lite pengar finns på spelkontot.

Få 500% bonus på din första insättning, sätt in 100kr och få 500 kr av Unibet vilket blir totalt 600 kronor! Du behöver alltså nödvändigtvis inte spela för dina insatta pengar på Unibet-kontot utan så länge det finns åtminstone någon krona kvarstående på kontot kan man streama massvis med sport dygnet runt året om.

Speltips Sevilla – Real Betis 11/6

Sevilla FC är lite av storebror till Real betis när dagens lokalderby ska äga rum. Men vi kan lova att heta känslor lär uppkomma under matchens gång. Deras inbördes matcher med varandra brukar uppbringa många gula kort och heta känsloyttringar. Visst kan det vara så att en publik hade eldat på de hetlevrade spanjorerna ytterligare men det kommer nog räcka och bli över i alla fall.

Sevilla FC slåss i La Liga toppen

I dagsläget är Sevilla FC trea i La Liga tabellen och har elva poäng upp till ledande Barcelona. Men Sevilla har en Champions League plats att försvara men i det här läget har man den bara i behåll med en ynka poängs marginal. Så poängen som det spelas om är extra värdefulla för Sevilla.

Real Betis kämpar i tabellmitten

Förutom all prestige som matchen Sevilla FC – Real Betis inhyser så kämpar dagens bortalag Betis strax under mitten av La Liga tabellen. Betis har nio poäng upp till sjundeplatsen som innebär Europa League kval. Lite synd vara det när ligaspelet avblåstes i mitten på mars då Real Betis verkade hittat storformen och besegrade självaste ligatvåan Real Madrid med 2-1 i sista matchen innan uppehållet. Återstår att se om formen bibehållits vilket kan behövas mot storebror Sevilla FC idag.

Speltipset inför spanska lokalderbyt

Matcherna mellan Sevilla FC och Real Betis brukar vara oerhört jämna sådana. Det är bara att kolla in deras senaste fem ligamöten för att förstå detta:

2019-11-10 Betis – Sevilla 1 : 2
2019-04-13 Sevilla – Betis 3 : 2
2018-09-02 Betis – Sevilla 1 : 0
2018-05-12 Betis – Sevilla 2 : 2
2018-01-06 Sevilla – Betis 3 : 5

Det vi slås lite extra av är att det gjort ganska många mål i matcherna samt att fyra av de fem senaste matcherna slutat med att bägge lagen gjort mål. Därför tar vi tillfället i akt och lirar ett BLGM-spel till bästa oddset 1.77 som just nu finns hos ComeOn.