Allsvenskan 2020 startar äntligen söndag 14/6 om än dock utan publik. Fem matcher står på det Allsvenska spelschemat idag. Vi tänker spela odds och livebetting under flera av matcherna men vårt speltips dagen till ära tillfaller matchen Örebro – AIK med avspark kl. 17:30.

Allsvenskan söndag 14 juni 2020

12:00 IK Sirius – Djurgårdens IF
14:30 IFK Göteborg – IF Elfsborg
14:30 IFK Norrköping – Kalmar FF
17:30 Hammarby IF – Östersund FK
17:30 Örebro SK – AIK

Streama fotboll i direktsändning 14/6

Förutom dagens matcher i Allsvenskan finns även ett annat gäng intressanta matcher att beakta. Bäst av allt är att man kan streama alla dessa matcher live direkt på Unibets hemsida här när man är inloggad och har en liten peng insatt på spelkontot.

SPANIEN – La Liga 14 juni
14:00 Athletic Bilbao – Atletico Madrid
19:30 Real Madrid – Eibar
22:00 Real Sociedad – Osasuna

TYSKLAND – Bundesliga 14 juni
15:30 Mainz – Augsburg
18:00 Schalke – Leverkusen

DANMARK – Superliga (Mästerskapsslutspel) 14 juni
14:00 Ålborg – Midtjylland
18:00 Nordsjälland – FC Köpenhamn
20:00 Bröndby – Aarhus

Speltips Örebro – AIK 14/6

Allsvenska premiärer brukar bjuda på en del skrällar och större chans till det än någonsin kanske vi har just i år. Inga träningsmatcher eller någon djupare information om var lagen står formmässigt finns att hämta. Sedan vet man ju inte om det är just Örebro SK som ska överraska oss med en vinst över AIK idag? Oavsett så tror vi på att båda lagen gör mål på Behrn Arena i Örebro inför läktare som gapar tomma denna lördagkväll. Bästa oddset för ett BLGM-spel finns i skrivande stund på en rad olika spelbolag: