Tisdagens fotbollsschema 16 juni 2020 är intressantare än på mycket lång tid då vi bland annat kan se på La Liga live stream, Bundesliga live stream samt har sex matcher i svenska Superettan på tablån. Vilka matcher du än väljer att titta och spela odds på slår vi ett extra slag för tisdagskvällens allra sista match Barcelona – Leganés.

Fotboll måndag 16 juni

Streama La Liga och Bundesliga i alla dina skärmenheter direkt på hemsidan hos Unibet här >>. Se bara till att vara inloggad och ha pengar insatt på ditt spelkonto hos Unibet för att live streaming ska bli tillgängligt.

SPANIEN – La Liga
19:30 Getafe – Espanyol
19:30 Villarreal – Mallorca
22:00 Barcelona – Leganés

TYSKLAND – Bundesliga
18:30 B.Mönchengladbach – Wolfsburg
20:30 Bremen – Bayern München
20:30 Freiburg – Hertha Berlin
20:30 Union Berlin – Paderborn

SVERIGE – Superettan
19:00 AFC Eskilstuna – Västerås SK
19:00 Akropolis IF – Dalkurd FF
19:00 GAIS – Jönköping Södra
19:00 GIF Sundsvall – Umeå FC
19:00 Halmstads BK – Trelleborgs FF

Speltips Barcelona – Leganés 16/6

FC Barcelona fick en flygande start på återupptagandet av ligaspelet i La Liga när de för bara tre dagar sedan besegrade Mallorca med 0-4 på bortaplan. Och visst skulle Messi göra ett av målen även om det dock kom i sista stund när klockuret stod på den tredje övertidsminuten. Idag möter Barca nästjumbon Leganés som gick förlorande ur matchstriden mot Valladolid i lördags. Det här kan, eller rättare sagt ska, inte kunna sluta på något annat sätt en en storseger för Barcelona. Totalt över 3.5 mål i matchen Barcelona – Leganés spelas till bästa oddset 2.30 som erbjuds hos tre av spelbolagen