Var ni med oss igår? Det var ont om matcher att hitta spelvärde igår men med lite tur så fick vi in ett överspel i matchen Juventus – Lecce till oddset 1.98 @unibet. Speltipset handlade om mer än 3,5 mål i matchen och det såg lite dystert ut efter en mållös första halvlek. Men pga ett rött kort på Rossettini i Lecce så bäddade det för en målkavalkad i andra halvlek där Juve hittade nätet 4 gånger. slutresultatet skrevs till 4-0 där Dybala, Ronaldo, De Ligt och Higuain gjorde mål.

Östersunds FK – IFK Norrköping

Speltips allsvenskanDagens speltips hämtar vi från Allsvenskan. Östersunds FK tar emot IFK Norrköping på Jämtkraft Arena. Visst det är en lång resa för IFK Norrköping att ta sig upp till Östersund och det är ingen lätt bortamatch som väntar i värmen. Räkna med upp emot 30 grader och att det kommer påverka tempot i matchen. IFK Norrköping har inlett Allsvenskan strålande där man vunnit stort mot AIK och Djurgården. Dessutom vann man premiären över Kalmar som efter det tagit två raka vinster.

IFK Norrköping har sett jättestabila ut med ett eget grundspel. Man försöker rulla nerifrån och stressar inte i uppspelen. Mittbackarna Dagerstål och Lauritsen hittar ofta upp till spelfördelaren Eric Smith på mittfältet. Man brukar kunna spela sig ur den första pressen och därefter hittar man uppspel på backen som brukar säkra motståndarens mittfält. Konstgräset på Jämtkraft Arena kommer IFK Norrköping behärska då man är vana vid det från sin egen hemmaplan.

Östersund har ingen vidare form där man endast tagit 1 poäng på de fyra senaste matcherna. Oavsett hur matchen slutar idag så kommer Östersund få svårt att hänga kvar i Allsvenskan i år. Som allsvensk klubb har man fått kämpa med ekonomin och man kommer få kämpa i varje match för att få med sig poäng.

En rak 2:a på IFK Norrköping rekas till oddset 1.56 @unibet. (Oddset är löpande och kan komma att ändras)

Östersunds FK – IFK Norrköping har matchstart 15:00, Så ser du Allsvenskan via Live Stream.

Missa inte att Norwich tar emot Manchester United idag i FA-cupen. Lagen är framme i kvartsfinal där segraren kommer ta ett stort steg närmre en final på Wembley.