Sent igår kväll fick vi in vårt speltips i matchen mellan Barcelona och Atletico Madrid där båda lagen skulle göra mål. Tipset gick in till oddset 1.92 efter att matchen slutat 2-2. Det blev 3 straffar och ett självmål av Diego Costa som krönte kvällen. Resultatet gynnar Real Madrid i jakten på titeln.

Londonderby mellan West Ham och Chelsea

Speltips premier leagueIkväll vänder vi blickarna till London och ett laddat derby där West Ham tar emot Chelsea hemma på Olympiastadion. Viktiga poäng står på spel både i botten kring strecket och i jakten om Champions League platserna. Manchester United har hittat stabilitet och form i sitt spel där man vann igår borta mot Brighton med 3-0. Det gör att man sätter press på Chelsea.

West Ham ligger precis ovanför strecket på samma poäng som Bournemouth och Aston VIlla men med bättre målskillnad. West Ham hör hemma i Premier League med sin historia och det vore onekligen synd om laget trillade ur. Målskyttet har varit okej den här säsongen men det är framförallt de 56 insläppta målen som gör att man ligger där man ligger. Snodgrass saknas och Haller samt Masuaku är tveksamma till spel. Chelsea har endast frågetecken för Christensen och Pulisic av de spelare som nämnas bör men eventuellt kan båda två vara med i kvällens match.

Speltipset

Chelsea förlorade mot West Ham hemma på Stamford Bridge i höstas och lär vara revanchsugna nu. Faktum är att man haft svårt med West Ham där man endast har 1 seger på de 5 senaste inbördes möten. Vi vågar inte spela på en rak två på bortalaget trots att form och tabelläge skiljer en hel del. Det kommer vara mycket känslor och hårt spel i det här mötet. Att West Ham drar på sig mer än 1.5 kort i matchen känns som en solklar rek och testas till oddset 1.50 @Unibet och synas med hög insats. Vill man dra det ett steg längre så har vi ett järvare speltips som än dock inte känns allt för avlägset. En som alltid brukar dra på sig kort är West Hams ständige slitvarg Mark Noble. Det känns inte föga oväntat att han skulle få syna den gula ostskivan i det här matchen också. Vi testar även Mark Noble att bli varnad till oddset 4.50 @Unibet. (Oddsen är löpande och kan komma att ändras).

Övriga matcher i Europa

Det är många bra matcher att hålla koll på ikväll i Europafotbollen.

England: Premier League

19:00 Arsenal – Norwich
19:00 Bournemouth – Newcastle
19:00 Everton – Leicester
21:15 West Ham – Chelsea

Italien: Serie-A

19:30 Bologna – Cagliari
19:30 Inter – Brescia
21:45 Fiorentina – Sassuolo
21:45 Lecce – Sampdoria
21:45 Spal – Milan
21:45 Verona – Parma

Läs: Serie A Live Stream

Spanien: LaLiga

19:30 Alaves – Granada
19:30 Valencia – Ath. Bilbao
22:00 Betis – Villarreal
22:00 Valladolid – Levante

Läs: La Liga Live Stream

Sverige: Allsvenskan

19:00 IFK Norrköping – IF Elfsborg
19:00 Kalmar FF – Östersunds FK
19:00 Malmö FF – Djurgårdens IF