bet365

Igår hade vi en mindre lyckad sejour med vårt speltips. Det var inte ens nära att gå in. Vi trodde att Sheffield United skulle få svårt med Tottenham men oj så fel vi hade. Tottenhams försvar såg väldigt slätstruket ut och matchen förlorade man med 3-1. En annan intressant tillställning som ägde rum igår var när Manchester City körde över Liverpool med 4-0 och det kunde ha blivit mycket mer. Först ställe cityspelarna traditionsenligt upp i en Guard of Hounor och applåderade Liverpoolspelarna sen bjöd man på en rejäl överkörning. Det kan så klart bli så om man som Liverpoolspelare firat i flera dagar och även inte har motivationen på topp och samtidigt möter ett av världens bästa lag.

Här är Jürgens Klopps intervju med Sky efter matchen med Manchester City sent igår.

laliga speltipsDagens rek

Det är ont om härliga matcher denna fredagskväll men en okej match hittar vi i Spanien där Atletico Madrid tar emot bottenlaget Mallorca hemma. Atletico Madrid klarade 2-2 borta mot Barcelona och dessförinnan så hade man 4 raka segrar och är nu uppe i 13 matcher totalt utan förlust. Så formen får man säga är väldigt bra. Med anfallsvapen som Diego Costa, Alvaro Morata, Lioriente och Joao Felix så har man en riktigt skarp offensiv. Mallorca vann visserligen senast mot bottenkonkurrenten Celta Vigo men annars har man inte rosat marknaden och i bortaspelet har man 1 seger, 2 oavgjorda och 13 förluster. Det här kommer bli en enkel historia för Atletico Madrid. Vi tror garanterat på seger sen är frågan hur många måls marginal som man kommer vinna med. Vi kommer köra ett handicap spel -1 mål på Atletico att ändå vinna matchen till oddset 1.91 @unibet.

Vill ni följa matchen via live stream så kan ni läsa mer här om LaLiga live stream.