Titta på Serie A och Napoli – Milan live stream söndag 12/7 (12 juli 2020) med Zlatan Ibrahimovic i storform! Följ gärna vårt speltips inför matchen som har avspark kl. 21:45. Streama Serie A fotboll live på Unibet här och nu!

Napoli – Milan Live Stream 12/7

Napoli – Milan live stream är inte den enda fotbollsmatchen som går att streama söndag 12/7. Förutom alla dagens Serie A matcher från Italien finns också matcher från spanska La Liga och det danska mästerskapsslutspelet i Superliga att se i direktsändning denna dag. Allt finns att streama live i mobilen, paddan och datorn på Unibet här >>!

Se bara till att vara inloggad hos Unibet (registrera konto snabbt och gratis här) och ta din välkomstbonus som du blir erbjuden i samband med registreringen.

Serie A fotboll 12 juli

17:15 Genoa – Spal
19:30 Cagliari – Lecce
19:30 Fiorentina – Verona
19:30 Parma – Bologna
19:30 Udinese – Sampdoria
21:45 Napoli – Milan

Napoli - Milan Live Stream & Tips Serie A 12 Juli 2020

Speltips SSC Napoli – AC Milan

AC Milan har imponerat å det grövsta sedan Serie A fotbollen drog igång igen efter corona-uppehållet. Fyra segrar av fem möjliga, däribland vinster över serietvåan Lazio och serieledaren Juventus. Enda plumpen i protokollet var den oavgjorda matchen mot tabelljumbon Spal vilket kändes som en rejäl underskattning av motståndet. Zlatan Ibrahimovic är en starkt bidragande orsak till framgången då svensken nästan presterat som i fornstora dagar. Idag väntar knallhårt motstånd igen i form av ligasexan Napoli som också visat fin form. Vinner ligasjuan AC Milan kvällens möte med Napoli så byter Milanolaget plats med napolitanarna i Serie A tabellen. Att båda lagen gör mål i matchen SSC Napoli – AC Milan är inte en alltför vågad satsning så det får bli vårt speltips inför matchstarten 21:45 till oddset 1.60 @ Unibet.

Söndagens övriga fotboll 12/7

SPANIEN La Liga
14:00 Espanyol – Eibar
17:00 Levante – Athletic Bilbao
19:30 Leganes – Valencia
22:00 Sevilla – Mallorca
Se matcherna direkt på Unibet här >>

DANMARK Superliga – Mästerskapsslutspel
14:00 Nordsjälland – Ålborg
18:00 FC Köpenhamn – Bröndby
20:00 Aarhus – Midtjylland
Se matcherna direkt på Unibet här >>

SVERIGE Allsvenskan
14:30 Helsingborgs IF – AIK
14:30 Örebro SK – Varberg BoIS
17:30 IFK Göteborg – Djurgårdens IF
17:30 Mjällby AIF – BK Häcken

ENGLAND Premier League
13:00 Wolves – Everton
15:15 Aston Villa – Crystal Palace
17:30 Tottenham – Arsenal
20:00 Bournemouth – Leicester

Streama Napoli – Milan Live!