bet365

Den enda matchen som spelas ikväll i Premier League är Manchester United – Southampton. Southampton har ingenting att spela för när det gäller ligan men det är klart att man alltid vill göra bra ifrån sig på Old Trafford. Manchester United har å andra sidan hur mycket som helst att spela om. Vid seger så kan man gå förbi både Leicester och Chelsea i tabellen och upp på en tredje plats. Leicester förlorade lite oväntat igår mot Bournemouth borta där man hade en 1-0 ledning i halvtid. Matchen slutade 4-1 till Bournemouth efter att bortalaget rasat ihop i andra halvlek. I och med att Chelsea också förlorade sin match senast med 3-0 så har alltså United ett gyllene läge att koppla ett grepp om Champions League platserna.

Speltips premier leagueVårt speltips Man U – Southampton

Manchester United har inför kvällens match 17 raka matcher alla turneringar utan förlust. Sen Pogba kom tillbaka efter corona uppehållet så har laget blivit än mer stabilt. Motiviation och klass borde väl vinna tämligen enkelt ikväll men om vi ska hitta något som talar för Southampton så är det faktiskt bortaspelet. De är Premier Leagues 5:e bästa lag i ligan när det gäller att ta poäng på bortaplan. 8 vinster, 3 oavgjorda och 6 förluster är ett mycket bra facit för Southampton. Det är i hemmaspelet som man har fallerat den här säsongen. Förmodligen passar det Southampton bättre att backa hem och låta motståndarna föra spelet. Man är starka i försvarsspelet och farliga i omställningarna. Så det ska bli intressant om man kan stå upp mot Manchester United ikväll. Oddset är för lågt på hemmaseger (1.31) och vi vågar inte heller chansa på att Man United vinner den här matchen med flera mål.

Därför kommer vi gå på spelare att bli varnad i matchen till en liten insats. Följande två spelare brukar kunna dra på sig varningar.

Jack Stephens att bli varnad till oddset 4.75 @Unibet
Oriol Romeu att bli varnad till oddset 3.20 @Unibet

Oddsen är löpande och kan komma att ändras!

Ska vi våga gissa ett slutresultat så vinner Manchester United matchen med 1-0. Lycka Till!