Igår fick IFK Norrköping sin första förlust när man förlorade borta mot svårspelade Sirius. Lite oväntat men kanske bra för tabellen för att göra den mer oviss i toppen. Idag är det två nya matcher där Hammarby IF möter IFK Göteborg hemma. En oviss match där båda lagen skulle behöva 3 poäng för att kunna blicka uppåt istället för neråt i tabellen. Båda lagen har släppt in en del mål och är man sugen på ett spel i den här matchen så skulle vi tippa att båda lagen gör mål till oddset 1.63 @unibet.

Speltips allsvenskan

Örebro SK – Mjällby AIF

Örebro har endast 2 segrar på de 8 inledande omgångarna och letar fortfarande efter formen. Ikväll möter man ett svårspelat Mjällby som kommer bli en svår nöt att knäcka. Mjällby hade innan förlusten mot Varberg borta senast 4 raka segrar i Allsvenskan. Vi tror att man kommer studsa tillbaka här och plocka 3 poäng på Behrn Arena. Löfqvist och Moro är farliga framåt i Mjällbys anfall. Moro gjorde 2 mål i 3-1 segern mot Häcken.

En rak 2:a på Mjällby rekas till oddset 2.45 @Unibet.

Övriga matcher i Europa

Ikväll är det förutom några matcher i Premier League även ett toppmöte i Serie-A.

England: Premier League

19:00 Brighton – Newcastle
19:00 Sheffield Utd – Everton
21:15 Wolves – Crystal Palace

Italien: Serie-A

21:45 Juventus – Lazio

Läs mer här du kan se Serie-A via live stream.