Spännande möte väntar ikväll för Milan som möter Sassuolo borta i en svår match. Hemmalaget Sassuolo har gjort en kanonsäsong såhär långt med sina 46 poäng. Det kan låta som en lätt match för Zlatan och hans lagkamrater men Sassuolo är väldigt svåra att slå. Laget har 9 raka matcher utan förlust. Det kommer krävas något extra av Milanolaget om man ska få med sig 3 poäng.

Inte C More? se Sassuolo – Milan live stream

Om du inte har tv kanalen C More så kan du ändå se matchen direkt i din dator eller mobiltelefon. Allt du behöver är ett konto hos Unibet. Registrera dig hos Unibet och gör en insättning och vips så har du tillgång till matchen via din dator.

Registrera dig här och se Sassuolo – Milan via live stream.

Med live stream menas att du ser matchen över nätet. Allt kommer fungera med högsta kvalité så länge som du har en väl fungerande uppkoppling. När du streamar en match live så höjer det spänningen ytterligare hos spelbolagen eftersom du samtidigt får möjligheten att betta på den. Analysera hur matchen går och placera med lätthet dina livebets.

serie-a speltips

Vårt speltips

Milan jagar Europa League plats och ligger just nu på samma poäng som Napoli. MIlan och Napoli har exakt samma målskillnad men Napoli ligger före i tabellen eftersom man har gjort fler mål. Så snacka om att det är jämnt. Sassuolo har ingenting att spela för mer än att man kanske är motiverade att slå storlaget Milan. Pressen ligger på Milan men sen Zlatan Ibrahimovic kommit tillbaka till klubben så har laget höjt sig avsevärt. Han är given i startelvan och har stort inflytande samt höjer sina medspelare. Bara hans närvaro gör att vinstchanserna ökar. Milan har sett rappt och roligt ut sista tiden med frejdig anfallsfotboll.

Vårt speltips blir en rak 2:a på Milan till oddset 1.81 @Unibet.

Sassuolo – Milan har matchstart 21.45 och du ser den bäst via live stream hos Unibet om du saknar tv-kanalen C More.