Ikväll kan ni se det viktiga mötet mellan Liverpool och Chelsea direkt i din mobil eller dator via live streaming. Saknar ni tv-kanalen Viasat Sport så gör det inget då det istället räcker att ni söker efter matchen hos totalsportek

Se Liverpool – Chelsea live här direkt hos totalsportek.

Totalsportek brukar livesända mängder med olika fotbollsmatcher och oftast kan man hitta en livestreamingtjänst med bra kvalitét när man hittat sin match. Totalsportek listar mängder med olika tv-kanaler som visar matchen och det räcker att man öppnar någon av dessa. Eventuellt får man stå ut med lite reklam som behöver klickas bort, men vad gör väl det om man ändå är fotbollsintresserad och vill följa sitt lag live.

Speltipset

Chelsea gjorde en kanoninsats senast mot Manchester United i FA-cupen. Lampard gjorde det bra och ändrade spelsystem där han gick ner på en 3 backslinje. Den föll väl ut det samtliga spelare gjorde en kanoninsats. Frågan är om han kommer ställa upp med samma formation ikväll igen. Liverpool har egentligen inget att spela för mer än att man behöver behålla formen för kommande Champions League matcher. Vi tror dock att man kanske vilar några spelare här. Hemma på Anfield är man dock starka oavsett om man har publiken i ryggen eller inte då matchen spelas inför tomma läktare. Liverpool borde också vara revanchsugna efter förlusten mot Chelsea senast i FA-cupen. Då vann Chelsea med 2-0 hemma på Stamford Bridge. Giroud har hittat målet efter att ha fått förtroende från Lampard sista tiden. Giroud är bra på att suga in bollarna och på så vis hjälpa till i uppbyggnaden av Chelsea anfallsspel. Hittar han nätet idag igen? Liverpools offensiv är så klart supervass. Laget är nästbäst framåt i ligan då man gjort 77 mål framåt. City är bättre med sin 97 mål. Det som gör Liverpool till mästare den här säsongen är dock defensiven. Endast 29 insläppta mål på hela säsongen är ett fantastiskt facit. Väldigt svårt att säga hur Liverpool formerar sin startelva idag men eventuellt luftar man några spelare och det kan öppna för Chelsea här.

Vi tippar att båda lagen kommer göra mål till oddset 1.52 @Unibet

Speltips premier league