Det är ont om matcher med spelvärde i idag. Igår var det full omgång i Premier League (den sista) där vi hade tippat dubbelchans på Manchester United mot Leicester.

Allsvenskan

Tre matcher spelas i Allsvenskan idag och där det ä viktiga möten i bottenstriden. Kalmar, Östersund och Helsingborgs är alla i stort poängbehov då man inlett Allsvenskan svagt. Helsingborg har visserligen inte förlorat på ett tag men skulle behöva ta lite 3-poängare snart. Man har kryssat en hel del. De matcher som spelas ikväll är följande:

19:00 Hammarby IF – Örebro SK
19:00 Mjällby AIF – Kalmar FF
19:00 Östersunds FK – Helsingborgs IF

Speltips

Två av lagen har hittills släppt in en hel del mål. Östersund har släppt in 14 och Helsingborg har släppt in 15.  Visserligen har målskyttet inte fungerat men vi tror att båda lagen kommer göra mål i mötet mellan Östersunds FK och Helsingsborgs IF till oddset 1.72 @Unibet. (Oddsen är löpande och kan komma att ändras).

Speltips allsvenskan