Två matcher spelas i Serie-A idag där Parma möter Atalanta hemma och Inter tar emot Napoli. Det finns ett intresse för lagen att vinna sina matcher. Atalanta kan sluta tvåa i tabellen då man är 1 poäng efter Inter med två omgångar kvar att spela. Napoli är endast en poäng efter Milan och kan sluta 6:a vilket skulle innebära Europa spel. Men då måste så klart Milan tappa poäng i de avslutande omgångarna. Parma har inte speciellt mycket att spela för mer än att man kan förbättra sin tabellplacering om man vinner de två sista matcherna. Lagen har matchstart följande tider ikväll:

19:30 Parma – Atalanta
21:45 Inter – Napoli

Speltips

Atalanta har inte förlorat på 19 matcher alla turneringar och man är även kvar i Champions League där Paris SG väntar i kvartsfinal. Atalanta är en härlig uppstickare som kommit smygande i både CL och Serie-A de senaste åren. Man spelar väldigt bra fotboll och är roliga att titta på. Ikväll borde man bortaslå ett skadedrabbat Parma. Parma saknar Brugman G.(Muskelskada), Cornelius A.(Muskelskada), Hernani(Muskelskada) och Scozzarella M.(Vadskada). Trots att Parma har två raka segrar så tror vi på Atalanta här. Parma brukar ha svårt mot Atalanta och i de tre senaste inbördes mötena har man 3 förluster och målskillnaden 1-11!

Vi testar en rak tvåa på Parma – Atalanta där bortalaget vinner matchen till oddset 1.38 @Unibet.

serie-a speltips