Ikväll är det många matcher som spelas i Serie-A. Sampdoria möter Milan hemma på Stadio Luigi Ferraris. Svenskmötet uteblir då Albin Ekdal är vristskadad. Zlatan Ibrahimovic visar fin form och hela Milan har höjt sig som lag sen svenskens återkomst. Tränare Stefano Pioli har insett att han inte kan lämna svensken utanför startelvan. Frågan är om Milan kommer behålla Zlatan ytterligare en säsong. Här är kvällens matcher i sin helhet:

Italien: Serie-A

Här kan ni se några av serie-a matcherna nedan via live stream. Spana in schemat hos unibet för att se om just ditt favoritlag visas.

19:30 Lazio – Brescia
19:30 Sampdoria – Milan
19:30 Sassuolo – Genoa
19:30 Udinese – Lecce
19:30 Verona – Spal
21:45 Cagliari – Juventus
21:45 Fiorentina – Bologna
21:45 Torino – Roma

serie-a speltips

Kvällens speltips

Milan har elva raka matcher utan förlust vilken är bästa sviten på otroligt länge. Sampdoria har 2 raka förluster i bagaget men har visserligen mött Juventus men dessförinnan förlorade man hemma mot Genoa. Ikväll borde man inte ha så mycket att hämta. Man har redan säkrat kontraktet och har ingenting att spela för. Milan jagar Europaspel och seger är ett måste om man ska ha det i egna händer i sista omgången. Man innehar just nu 6:e platsen och är jagade av Napoli som förlorade mot Inter igår med 2-0. Efter att ha gått mållös senast så känner vi att det är på nytt dags för Zlatan Ibrahimovic att göra mål.

Vi tippar att Zlatan gör mål mot Sampdoria till oddset 3.80 @Unibet.

Vi tror också att ett motiverat Milan vinner matchen till oddset 1.52 @Unibet.

Oddsen är löpande och kan komma att ändras!