Ikväll möts Arsenal Chelsea i en rafflande FA-cup final om vem som ska vinna den åtråvärda pokalen. Du ser #arsche direkt via live stream hos spelbolagen:

Se Arsenal Chelsea live stream hos Unibet här >>

Se Arsenal Cehlsea via livestreaming hos bet365 här >>

Vad innebär live stream?

Med live stream innebär att du kan se sporteventet direkt i din dator, smartphone eller surfplatta utan att behöva ha tv-kanalen. Allt du behöver är en internetuppkoppling (som de flesta har idag) och därefter streama matchen över nätet. Registrerar du dig hos spelbolagen ovan så kommer du kunna se Arsenal – Chelsea hos dessa spelleverantörer. Det kommer finnas en länk hos spelbolagen som det tydligt ska stå att det är FA-cup finalen som live sänds. Eftersom båda spelbolagen erbjuder livebetting i kombination till sina livestreamade matcher så höjer det spänningen och gör matchen än mer rolig att titta på. Du får räkna med att det kan vara några sekunders fördröjning när du ser Arsenal Chelsea via live stream till skilland om du haft tv kanalen.

Chelsea favoriter

Enligt spelbolagen är Chelsea favoriter att vinna FA-cupen. (Oddsen är löpande och kan komma att ändras.

bet365 3.50 – 3.40 – 2.10
Unibet 3.55 – 3.50 – 2.12
betsson 3.45 – 3.45 – 2.14
bethard 3.55 – 3.55 – 2.15
Comeon 3.45 – 3.45 – 2.10
betfair 3.60 – 3.50 – 2.10
Nordicbet 3.45 – 3.45 – 2.14

Det är första gången som de båda tränarna står vid sidlinjen i en FA-cup final. De är båda unga och hungriga på sin första titel. Även om spelbolagen har Chelsea som favoriter så känner vi att matchen kan sluta hur som helst. Arsenal har gjort det bättre och bättre under Arteta och att slå ut Manchester City i semifinalen var starkt. Man har fått ordning på defensiven och kommer inte ge bort någonting här. Man har snabba omställningsspelare och vassast är så klart Aubameyang.

FA-cupen

Speltipset Arsenal – Chelsea

Chelsea brukar försöka ta kontrollen över bollinnehavet och på så vis äga sina matcher. Ibland har man svårt att skapa målchanser mot lag som spelar lågt. Vi tror att Arsenal kommer backa hem och satsa på sina kontringar här. Frågan är om Chelsea kommer lyckas öppna upp Arsenals försvar. Giroud har varit het sista tiden och kommer förmodligen få förtroendet på topp istället för Tammy Abraham. Kommer han lyckas att hitta nätet?

Giroud som första målskytt mot Arsenal ger 6.00 i odds @Unibet

Aubameyang som första målskytt mot Chelsea ger 5.60 @Unibet

Vi hoppas på en rolig tillställning där båda lagen kommer göra mål. Får något av lagen ett tidigt mål så borde matchen öppna upp sig lite mer. Därför landar vårt speltips idag i att båda lagen gör mål till oddset 1.66 @unibet.

FA cup finalen 2019

Förra året blev det en total överköring där Manchester City vann över Watford med hela 6-0. Något sådant scenario kommer vi knappast få uppleva i år. Här kan ni se höjdpunkter från det mötet.

Arsenal – Chelsea har matchstart 18:30 idag och spelas inför tomma läktare på Wembley Stadium.

Milan – Cagliari Live Stream & Tips Serie A 1/8