bet365

Lördag 29 augusti 2020 erbjuder engelsk finalmatch i FA Community Shield och vi har nöjet att se på Arsenal – Liverpool Live Stream hos både Unibet och Bet365. Finalmatchen spelas mellan fjolårssäsongens vinnare i Premier League Liverpool och FA-cupsegraren Arsenal med matchstart kl. 17:30.

Arsenal – Liverpool Live Stream 29/8

Bägge spelbolagen, Unibet och Bet365, direktsänder Arsenal – Liverpool direkt på hemsidan/appen i datorn, surfplattan och mobilen. Inget mer krävs än att du är inloggad hos någon av dem (registrera konto gratis här) och har åtminstone någon krona insatt på spelkontot. Regga konto blixtsnabbt och ta din välkomstbonus så är saken biff. Streama Arsenal – Liverpool i FA Community Shield nu!

Förslagsvis kan du, precis som vi tänker göra, betta på liveodds under tiden matchen spelas när du samtidigt tittar på den i samma skärmfönster i exempelvis din mobilenhet.

Passa nu på att ta dina välkomstbonusar

UnibetRegistrera dig gratis och få ett 100 kronor gratisspel på sport av Unibet när du gör din första insättning på 100 kr.

Bet365 – Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod och exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. GamblingTherapy.org. 18+

Speltips Arsenal – Liverpool 29 aug

Liverpool må ha övertaget i vunna matcher över Arsenal set ööver de senaste fem matcherna med tre vinster och en oavgjord samt en förlust. Men den enda förlusten var deras senaste möte i juli som Arsenal gick segrande ur. Annars har bägge lagen ett starkt matchfacit på sistone och allra oftast bjuder båda två på minst ett eller ett par mål sina matcher. Det kommer säkerligen bli en jämn och en spännande match idag dem emellan. En sådan här lördagskväll med att kunna titta på Arsenal – Liverpool live stream är svårslaget i fotbollsväg.

Vi prövar segervissa spelet ”båda lagen gör mål” till oddset 1.61 @Bet365.