bet365

Italien – Bosnien-Hercegovina möts i Uefa Nations League (UNL) fredag 4 september 2020. Titta på Italien – Bosnien-Hercegovina live stream 4/9 direkt i din mobil, surfplatta eller dator utan reklam med avspark kl. 20:45 hos C More här >>.

Speltips Italien – Bosnien-Hercegovina

Stadio Artemio Franchi i Florens, Italien är fotbollsarenan vars gräsmatta ska beträdas av fotbollsspelarna i landslagen Italien och Bosnien-Hercegovina denna fredagkväll 4/9. Det brukar sannerligen inte ofta spelas landslagsfotboll mellan Italien och Bosnien-Hercegovina men de möttes så sent som två gånger under förra året. Båda matcherna var uppgörelser i EM-kvalet och bägge gångerna stod Italien som segrare.

Trots ett ovanligt annorlunda sportår så bör Italien klara av att vinna över Bosnien-Hercegovina. Vi tror dessutom att Italien på sin egen hemmaplan vinner med ett par måls marginal. Tipset hamnar därför på ett asian handicap -1,5 för Italien till oddset 1.95 @Bet365.

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet men kan komma att ändras.

Nations League matcher 4/9

C More direktsänder alla matcher i Uefa Nations League i alla dina skärmenheter här >>

UEFA Nations League – Liga A
20:45 Italien – Bosnien-Hercegovina
20:45 Nederländerna – Polen

UEFA Nations League – Liga B
20:45 Norge – Österrike
20:45 Rumänien – Nordirland
20:45 Skottland – Israel
20:45 Slovakien – Tjeckien

UEFA Nations League – Liga C
18:00 Litauen – Kazakstan
20:45 Vitryssland – Albanien