Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för C More.

Ikväll möter Sverige Frankrike i den första omgången av Nations League. Saknar du tv kanalen så kan du istället se Sverige Frankrike live stream. Sist det begav sig så lyckades Sverige ta klivet upp till högsta ligan (Liga A) där de bästa nationerna spelar.

Se returmötet Frankrike – Sverige live stream 17 november 2020.

Tuffare möten för Sverige nu i Liga A

Sverige spelar i grupp 3 tillsammans med Frankrike, Kroatien och Portugal. En jättetuff uppgift för Sverige och målsättningen är givetvis att inte komma sist i gruppen som innebär att man flyttas ner. Det är stenhårda möten som väntar men det är precis som det ska vara när man spelar i högsta ligan för Europas landslagsnationer. 1 poäng mot Frankrike ikväll skulle smaka väldigt bra. Lagen har möts 9 gånger i olika sammanhang sen 1992. Sverige har 2 vinster, 3 oavgjorda och 4 förluster på dessa möten.

Det går så klart att besegra Frankrike och vi tror att Janne Andersson kommer trycka mycket på att man måste våga i det egna spelet. Sverige kan spela bra fotboll längs med backen och man kan överraska här. Jag minns när Emil Forsberg tryckte in en frispark (häxpipa) borta mot Frankrike i VM-kvalet 2016. Ingen i Frankrike hade riktigt koll på Emil då men lär ha det nu. Tänker att det kan finnas andra spelare som Frankrike inte har koll på idag. Läge för Quaison att kliva fram?

Speltips Sverige – Frankrike

Jättesvårt att veta formen på vårt landslag nu när de flesta av spelarna har uppehåll i sina ligor. Vissa är inne i försäsongsträning och kan vara lite trötta och slitna. På hemmaplan brukar dock Sverige nästan alltid göra mål oavsett vilket motstånd man möter. Det tror vi att man lyckas göra ikväll också. Frankrike är som bekant fulla av offensiva krafter. Giroud, Griezmann och Mbappe är alla världsforwards och spelar för stora klubbar i Europa. De kommer garanterat skapa målchanser och förmodligen hitta nätet någon gång under 90 minuter.

Superodds på svensk poäng

Vårt speltips blir att båda lagen gör mål till oddset 1.98 @Unibet. Dessutom erbjuder Unibet idag på ett superodds för svensk poäng i mötet.

superodds sverige frankrike

Det blir ingen lätt uppgift för Pontus Jansson och Victor Nilsson Linderlöf att ta hand om. Det kommer gå undan om t.ex Mbappe spelar och sätter fart. Det finns massor av videoklipp på youtube som handlar om Mbappés snabbhet. En maxhastighet på 39 km/h och det är inte många fotbollsspelare som når upp i de hastigheterna. Dessutom är fransmannen tekniskt duktig med bollen. Det är svårt att behålla bollkontrollen när hastigheten ökar. Är Mbappé på spelhumör så kommer det knappt gå att stoppa honom i sina löpningar. Det blir något för Sveriges backlinje att bita i.

Sverige Frankrike via live streaming

Sverige tar emot Frankrike hemma på Friends Arena och matchen direktsänds av tv kanalen TV4. Men är du på resande fot och inte har åtkomst till tv-kanalen så kan du ändå följa matchen via live streaming. Se Sverige Frankrike live stream hos C More!

C More direktsänder alla matcher i Uefa Nations League utan reklam i mobil, padda och dator här >>

Vad menas med att du kan se Sverige Frankrike live stream?

Med live stream innebär att du kan se matchen över internet. Så länge som du har en uppkoppling så kan du alltså se matchen direkt i din dator, surfplatta eller smartphone (mobil). C More har rättigheterna till matchen och det är alltså hos dem som du kan se matchen. Tekniken idag har gjort att vi har allt bättre uppkoppling oavsett var man befinner sig i Sverige. Det gör att man kan se matchen utan att det laggar och att bildsekvensen fastnar. Så allt du behöver är en internetuppkoppling och att du skaffar dig ett konto hos C More. Var ser ni matchen idag? I hängmattan, på tåget eller i sommarstugan?

Sverige Frankrike live stream