Frankrike Sverige live stream finns här för dig som inte vill missa Nations League avgörandet tisdag 17 november 2020. Det är dags för sista gruppspelsmatchen och som avgör ifall Sverige fortsatt får lira i Liga A nästa säsong. Streama Frankrike – Sverige live med matchstart kl. 20:45!

Sverige Frankrike Live Stream TV Handbolls-VM 29/1

Frankrike Sverige live stream

Inför kvällens direktsända match Frankrike mot Sverige som kan ses via live streaming gör vi en kort resumé av förutsättningarna. Förhoppningen är givetvis att Sverige återupprepar succén från i lördags. Ingen undgick väl den fantastiskt sköna 2-1 segern i måstematchen mot Kroatien. Och möjligen krävs något liknande av Sverige mot Frankrike även idag. Men nu är det regerande världsmästarna Frankrike som står för motståndet. Inte den lättaste motståndaren för svenskarna precis. Och som om inte det är nog så spelas dessutom matchen på fransk mark. Kom igen nu Sverige, visa världsmästarna att Sverige är bättre än 0-1 förlusten i första mötet mot fransmännen tidigare under hösten.

Se den dramatiska upplösningen i UEFA Nations League Liga A Grupp 3. Om du inte har tillgång till TV4 så erbjuds Frankrike Sverige live stream i mobilen, paddan och datorn på C More.

Se matchen på C MORE här >>

Strömma Nations League direkt

Alla dagens Liga A möten i UEFA Nations League (UNL) finns tillgängliga att strömma i direktsändning utan avbrott på C More, och allihop blåser igång 20:45.

Frankrike – Sverige
Kroatien – Portugal
Schweiz – Ukraina
Spanien – Tyskland

Inför Frankrike – Sverige streaming

Inför dagens möte med Frankrike vet vi egentligen inte helt säkert vad som krävs av Sverige för att få vara kvar i Nations League Liga A. Sverige står på 3 poäng, exakt lika många poäng som Kroatien, och bara målskillnad skiljer dem åt. Kroatien tar på sin hemmaplan emot Portugal ikväll. Vi hoppas såklart här väldeliga på att Cristiano Ronaldo är i sin allra bästa målform just idag. Han och Portugal kan faktiskt hjälpa Sverige kvar i Liga A. Istället för vår baneman, som Ronaldo varit flera gånger tidigare i Portugals matcher mot Sverige, så kommer vi för en gångs skull jubla om Ronaldo gör mål.

Sanslöst jämnt inför avgörandet

Men först och främst har vi fokus på hur Sverige tacklar Frankrike på Stade de France i Paris denna tisdagsafton. Eftersom det genom två möten mot Kroatien är exakt jämnt i och med 2-1 både för Sverige och Kroatien på sina respektive hemmaplaner så är det övriga resultaten i övriga gruppmatcher som avgöra alt. Det bästa är ju om Sverige tar poäng mot Frankrike och Portugal vinner över Kroatien. Då behöver vi inte bry oss om någon målskillnadsjämförelse. För inför kvällens drabbningar är Kroatien före Sverige endast tack vare fler gjorda mål totalt. Målskillnaden gjorda/insläppta mål är i detta nu sex mål hos bägge lagen. Men Sverige visade upp ett sådant fint spel kombinerat med härlig kämpaglöd mot Kroatien att man absolut vågar tro på att poäng, och till och med vinst, är möjligt mot Frankrike också.

Speltipset svensk poäng

En poäng med det här speltipset är att vi vill fylla spelkassan lite, men till någorlunda rimlig risknivå. Därför tar vi och satsar på svensk poäng i mötet med Frankrike. Det känns som att Sverige tagit sig samman på ett utmärkt sätt efter de första fyra raka förlusterna när Kroatien besegrades senast. Dessutom är Frankrike också redan klara gruppvinnare vilket betyder att de mer eller mindre endast har äran att spela för ikväll. I och med det här ska Sverige ha en god chans till poäng idag trots tuffa förutsättningar med världens bästa fotbollsnation som motståndare på deras egen hemmaplan.

Vi tippar svensk poäng mot fransmännen genom att matchen slutar antingen oavgjort eller bortaseger för Sverige (X2) till odds 2.30 @Unibet.

Betta live under matchen med extrapengar

Betta med extra bonuspengar när du tittar på Frankrike Sverige live stream. Du kan välja att spela på odds både innan och under matchens gång via livebetting om du vill. Ta för dig av så många bonusar du mäktar med vetja!

Bet365: Få 100 % bonus upp till 1 250 kr i spelkrediter
Unibet: Få ett gratisspel på 100 kr
Betsson: Få 100 kr extra att spela för
NordicBet: Få 100 kr extra vid din första insättning
Mr Green odds: 1 Free Bet värt 100 kr
LeoVegas: Gratisspel upp till 100 kr
ComeOn: Sätt in 500 kr och spela för 1500 kr!
Betway: Hämta 100 kr i välkomstbonus
Betsafe: Få 100 kr i bonus på sport
Bethard: Säkra insättningar, snabba uttag
Betfair: Få 100 kr i bonus

Visst är ni med på att peppa igång inför den här adrenalinfyllda tillställningen? Det är inte var dag som Sverige spelar en så pass viktig landskamp mot Frankrikes herrlandslag i fotboll. För allt i världen vill vi inte missa att se på Frankrike Sverige live stream idag 17/11. Så på med gulblåstället, för nu kör vi. Heja Sverige!