De svenske går man ur huse idag för att se Sverige Frankrike live stream eller på TV-rutan! Dra mig långsamt baklänges, Sverige mot Frankrike i semifinal i handbolls-VM 2021, vem hade kunnat ana det för några veckor sedan? Streama Sverige – Frankrike live direkt i din mobil, surfplatta eller dator fredag 29 januari med matchavkast redan klockan 17:30.

Sverige Frankrike kan ses antingen via live streaming på Unibet här eller på TV6.

Sverige Frankrike live stream

Låt oss nu hoppas att Sverige kan hålla fanan högt mot världslaget Frankrike och ge oss för guds skull en oförglömlig upplevelse som lyser upp vår smått mörka tillvaro under denna årstid. Därefter är det dags för den andra semifinalen mellan Danmark och Spanien med start 20:30. Fredagskvällen kommer gladeligen tillägnas handbolls-VM för hela slanten. Både Sverige Frankrike live stream samt den efterföljande VM-semifinalen mellan Danmark och Spanien går att streama live på Unibet här >>.

Registrera konto hos Unibet snabbt, superenkelt och helt gratis! Vad som krävs för att streama Sverige Frankrike live är verkligen inte mycket alls, men du måste vara inloggad plus tagit hand om välkomstbonusen (100 kr gratisspel) du får vid den gratis registreringen. Så länge du har stålar ståendes kvar på unibet-kontot har du tillgång till hela live-streaming utbudet för alltid.

Semifinaler i handbolls-VM 2021

Titta och kanske spela ett odds inför samt liveodds under tiden matchen mellan Sverige och Frankrike håller på hos Unibet här.

17:30 Frankrike – Sverige (TV6)
20:30 Spanien – Danmark (TV6)

Sverige Frankrike semifinaltipset 29/1

Sveriges storspel sänkte Qatar i kvartsfinalen i förrgår och den svenska vinsten skrevs till slut med siffrorna 35-23. Nu gäller det för Sveriges förbundskapten Glenn Solberg att dra i rätt trådar och få de svenska spelarna att prestera ett strå vassare. För nu är det stornationen Frankrike som är det sista hindret kvar för att få spela handbolls-VM final. Givetvis en svår uppgift, men lyckas Sverige höja sig ytterligare en nivå och spela bara ännu en smula bättre så är finalen absolut ingen omöjlighet att nå. Får bara Sverige vind i seglen kan den här fredagskvällen bli en av de roligaste fredagarna på väldigt länge. För att inte tala om hur söndagen två dagar senare i så fal blir när VM-finalen ska spelas. Dock måste vi vara medvetna om att Sverige måste fortsätta hålla högsta kvalité i sitt spel mot Frankrike för att VM-drömmen ska bli verklighet. De blågula får helt enkelt inte falla för frestelsen att börja småslarva som de faktiskt gjort emellanåt under matcherna hittills i handbollsvärldsmästerkapet.

Görsvårt att sia något om utgången mellan Sverige och Frankrike men vi kan bara inte låta bli att tippa svensk vinst och tillika fransk förlust. Sverige vinner över Frankrike tippas till oddset 2.75 @Unibet.

Ta nu tillfället i akt och missa inte chansen till ny VM-historia genom att se på Sverige Frankrike live stream denna tidiga fredagskväll.