bet365

Vi avslutar spelhelgen precis som vi inledde den, med UEFA Nations League fotboll. Schweiz – Tyskland blir vårt huvudfokus denna söndag 6 september 2020. Tyskarna är favoriter att vinna enligt spelbolagen men faktum är att Schweiz är högre placerade på FIFA’s världsrankinglista. Där befinner sig Schweiz på tolfte plats medan Tyskland är på femtonde plats. Schweiz – Tyskland kickar igång 20:45 och sänds på TV12 samt kan streamas live på C More här >>.

C More direktsänder alla matcher i Uefa Nations League i alla dina skärmenheter här >>

Speltips Schweiz – Tyskland 6/9

Att Tyskland inte är bättre rankade än femtonde fotbollsnation i världen är nästan lite svårt att ta in då de definitivt instinktivt känns betydligt bättre än så. Det här beror förstås till stor del på hur illa det gick för tyskarna i Fotbolls-VM 2018 i Ryssland. Innan det världsmästerskapet var Tyskland etta på FIFA-rankingen och efter VM hade laget tappat till en femtondeplats, en placering de fortfarande står kvar på än idag.

Tillbaka till VM 2018

Vi kan inte låta bli att först ta en liten tillbakablick innan vi går vidare med speltipset inför dagens möte mellan Schweiz och Tyskland. För ni kommer väl ihåg att Sverige spelade i samma VM-grupp som Tyskland. Det något osannolika hände att Sverige där vann gruppen före Mexiko, Sydkorea och Tyskland på sista platsen. Sedan hände ju det att Sverige vann över Schweiz i åttondelsfinalen med 1-0 efter mål av Emil Forsberg.

Undvika förlust till varje pris

Schweiz förlorade lite överraskande mot Ukraina med 2-1 häromdagen när första omgången i gruppspelet avgjordes. Tyskland spelade oavgjort mot Spanien samma dag på egen hemmaplan där gästerna kvitterade i den sjätte övertidsminuten. Både Schweiz och Tyskland är ute efter revansch efter den första omgången och en förlust idag kan bli väldigt dyrbar då det tillslut bara är ettan i gruppen som når Playoff. Så med andra ord måste de undvika förlust till varje pris denna söndagskväll.

Underspel antal mål

Vi efterapar vårt eget vinnartips från Tysklands match mot Spanien då vi tippade på att det skulle göras under 2,5 mål i matchen. Eftersom matchen slutade 1-1 kammade vi hem 2 gånger insatsen vilket kändes väldigt fint. Idag synar vi samma spel, totalt under 2,5 mål i matchen Schweiz – Tyskland, till det något lägre oddset 1.86 @Unibet.

Oddset kan komma att ändras fram till spelstopp.

UEFA Nations League 6/9

Liga A
20:45 Schweiz – Tyskland
20:45 Spanien – Ukraina

Liga B
15:00 Wales – Bulgarien
18:00 Irland – Finland
18:00 Ungern – Ryssland
20:45 Serbien – Turkiet

Liga C
18:00 Slovenien – Moldavien
20:45 Kosovo – Grekland

Liga D
15:00 Andorra – Färöarna
20:45 Malta – Lettland