Svensk omladdning gäller i Nations League fotbollen när ikväll Portugal väntar som motståndare för Sveriges fotbollshjältar. Sverige Portugal live stream finns för dig som inte har tillgång till tv-kanalen där du befinner dig. Speltipset inför matchen hittar du en bit ner i artikeln. Förberedelserna inför mötet är igång!

Sverige Portugal Live Stream Dam-EM Fotboll 17/7 >>

Sverige Portugal live streaming utan avbrott

Streama alla matcher i Nations League på C More här >>.

Många här i Sverige kommer sitta bänkade för att se mötet med Europamästaren Portugal. Ni gör det ikväll med start klockan 20:00 på antingen TV4 eller genom att titta på samtliga matcher i Nations League via direktsändning på C More i mobilen, surfplattan, datorn och tv’n.

Till C More nu! >>.

Fördelar med att streama Sverige Portugal

Fördelar med att streama Nations League fotboll hos C More, inklusive då Sverige – Portugal, är många. Dels kan du se alla matcher i alla dina skärmenheter och dels gör du det utan att behöva störas av en massa avbrott hela tiden i form av reklam. Man missar helt enkelt ingenting!

Du som givit dig iväg någonstans utanför det egna hemmet är live streaming naturligtvis ett perfekt alternativ. Oavsett belägen plats kan Sverige Portugal live stream exempelvis ses i mobilen. Är du just nu på resande fot som ett tåg, en buss är streaming ovärdeligt, eller varför inte stanna till med bilen på en parkeringsplats och koppla av några timmar med spänningsfylld fotboll här och nu! Men också för dig som är hemma kan det vara bra om du inte vill förstöra familjeidyllen därhemma. Låt de övriga familjemedlemmarna ockupera hemmets tv-apparat, så kan du krypa undan till din egen vrå och streama Sverige Portugal live i lugn och ro.

C More direktsänder alla matcher i Uefa Nations League utan reklam i mobil, padda och dator här >>

Nations League Liga A 8/9

UEFA Nations League matcher att streama live i Liga A denna tisdagskväll 8 september 2020 är:

20:45 Belgien – Island
20:45 Danmark – England
20:45 Frankrike – Kroatien
20:45 Sverige – Portugal

Inför Sverige Portugal

Inga lätta motståndare vi har i vår Liga A Grupp 3 med Frankrike, Portugal och Kroatien, men Sverige har bevisat många gånger tidigare att inget motstånd är för svårt. Mötet  i den andra Nations League omgången mellan Sverige och Portugal betyder en hel del förstås, men extra mycket för Sverige eftersom man förlorade i första omgången. Då varje match är viktig i Nations League så är Sverige i stort behov av att ta poäng på egen hemmaplan ifall man ska ha någon som helst chans att vara med i fighten om förstaplatsen som ger en playoff-plats. Och kanske behövs poängen framförallt för att undvika sistaplatsen i gruppen som betyder nedflyttning till Liga B.

Bra svenskt spel

Kul var att se ett Sverige som stod upp bra mot nuvarande världsmästarna Frankrike i den första omgången av Nations League. Men tyvärr räckte det inte hela vägen för att få med sig någon poäng då franska storstjärnan Kylian Mbappé tråcklade sig igenom de svenska försvararna och sköt in bollen i mål i den lilla lucka som fanns mellan Robin Olsen och hans högra stolpe. Gästerna tog med sig alla 3 poängen hem tillbaka till Frankrike som idag möter Kroatien.

Världsklass av Portugal

Portugal hade lekstuga med Kroatien i sin premiärmatch för några dagar sedan. 4-1 slutade matchen där Portugiserna hade största bollinnehavet och en skillnad på hela 26-5 i antal målchanser. En sanslös utskåpning trots att Portugal saknade Cristiano Ronaldo. Igår tränade Portugals landslag på Friends Arena med sin superstjärna Cristiano Ronaldo på plats. Han missade som sagt matchen mot Kroatien på grund av en infektion i foten. Förbundskapten Fernando Santos vill avvakta med beslutet kring Ronaldos medverkan och har stor respekt för Sverige.

Portugisisk tro på vinst

Så här säger Fernando Santos inför matchen Sverige Portugal:

– ”Till slut gjorde Frankrike mål på en halvchans men Sverige hade egentligen bästa chansen. Jag tror det blir en bra match mot en komplicerad motståndare men vi kommer också göra det svårt för Sverige. Sverige vill vinna, men det vill vi också.”

Ommöblering och Berg som lagkapten

Sveriges förbundskapten Janne Andersson förväntas möblera om en del i den svenska startelvan vilket uppges ha varit en strategi redan innan föregående match. Mycket snack har det varit kring Dejan Kulusevski som troligtvis startar mot Portugal. Isaac Kiese Thelin har lämnat den svenska truppen eftersom Sebastian Andersson och Alexander Isak nu står helt redo för spel. Marcus Berg blir lagkapten för första gången under sin snart 13 år långa landslagskarriär. Så här säger Marcus Berg från intervjun på TV4-sporten:

– ”Det är stort, det är hedrande, jättekul. Aldrig något jag strävat efter så utan det är klart man försöker göra det man kan och bidra både på och sidan av plan liksom. Inga konstigheter så, man får gå först ut i tunneln till matchen, det är det som är skillnaden egentligen.”

Speltips inför Sverige mot Portugal

Sverige måste få stopp på Portugals förväntade vilda anfallsvågor med Cristiano Ronaldo i spetsen, om han nu spelar förstås. Dock visade Portugal i mötet med Kroatien att det finns gott om anfallsstyrka i laget även utan sin superanfallare.

Svenskar o portugiser, nu smäller det!

Senast var det Mbappé som straffade Sverige genom att snirkla sig igenom försvaret och precisionsskjuta in bollan i nätmaskorna. Nu gäller det att stoppa Portugals offensiv och samtidigt ha kraft nog att själva ställa om till anfall. Sveriges anfallsstyrka kan komma att bestå av bland annat Marcus Berg, Alexander Isak, Dejan Kulusevski och Emil Forsberg som gärna ser en mer frejdig offensiv fotboll. Återstår bara att se hur Janne Andersson formerar startelvan.

Svensk poäng mot Portugal ger 3 gånger pengarna

Favoritskapet ligger på Portugal men Sverige brukar prestera riktigt bra mot fotbollens stornationer. Vi tar tillfället i akt att ta oss an Unibets fina erbjudande på superoddset 3.00 för minst en svensk poäng vilket också får utgöra vårt speltips inför matchen.

Betta gärna på liveodds hos Unibet under matchens gång också!

Sverige Portugal superodds

Tagga till nu så vi alla är redo för Sverige Portugal live stream och all spänning som vi har att se fram emot ikväll! Go Sverige GO!