Speltips och Sverige Portugal live stream inför dagens fotbolls-EM för damer söndag 17 juli 2022. Ikväll avgörs grupp 3 i fotbolls-EM där Sverige idag tar sig an Portugal. Samtidigt möter Nederländerna Schweiz. Sverige riskerar faktiskt att åka ur EM om man förlorar. Så minst oavgjort gäller, men helst av allt ser vi förstås att Sverige vinner. Dramatiskt värre med andra ord och nu håller närapå hela Sverige tummarna för att vi får se ett svenskt avancemang denna söndagkväll 17/7.

Fotbolls-EM söndag 17 juli 2022

Bägge de avgörande gruppmatcherna i söndagens fotbolls-EM har avspark kl. 18:00. Heja Sverige!

18.00: Schweiz – Nederländerna (TV4 & C More)
18.00: Sverige – Portugal (TV4 & C More)

Sverige Portugal live stream

Ska du se dagens hiskeligt spännande EM-drama så gör du det på antingen tv-kanal TV4 eller via live stream i valfri skärmenhet hos C More. Avnjut damfotboll i världsklass där Sverige aspirerar på titeln som vinnare av Europamästerskapet i fotboll för damer 2022.

TILL C MORE HÄR >>

Speltips inför Sverige – Portugal 17/7

Tipset inför den avgörande gruppmatchen mellan Sverige mot Portugal i EM går i blågul färgkombination. Självklart ska Sverige vinna över Portugal idag. Kanske inte utan viss möda och massor av uppoffrande spel på fotbollsplanen. Men då oddset för svensk seger är lite lågt enligt oss (högsta odds 1.33 hos Unibet) så väljer vi istället ett spel på att båda lagen gör mål med bästa odds 1.98 hos NordicBet.

Spelbonusar fotbolls-EM 2022

Häv och gräv in årets bästa spelbonusar att spela extra med på odds och livebetting under hela dam-EM 2022.

Liveodds och live streaming Sverige Portugal

Betta på odds live samtidigt som du ser på Sverige Portugal live stream i dam-EM fotboll 17/7.